Πλησιάζει ο Τζαβέλλας

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται ο Γιώργος Τζαβέλλας τη νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη, είναι κοντά σε συμφωνία και με την Άιντραχτ, ενώ κάμφθηκαν και οι αρχικές αμφιβολίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δίνει το "οκ" για τον 23χρονο αμυντικό.
Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο Έλληνας διεθνής μπακ, βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη, καθώς τα στις συζητήσεις τους με τον μάνατζερ του Τζαβέλλα, Πολ Κουτσολιάκο, τα βρήκαν τόσο για τις ετήσιες απολαβές του αριστεροπόδαρου αμυντικού, όσο και στην...
χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με την Άιντραχτ, για τα χρήματα τα οποία απαιτεί ο γερμανικός σύλλογος προκειμένου να παραχωρήσει τον Τζαβέλλα στον Ολυμπιακό.

Το "πράσινο φως" για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή φαίνεται να ανάβει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά τις αρχικές αμφιβολίες του για την χρησιμότητα της απόκτησης του Τζαβέλλα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι σίγουρος, όχι για την αξία του 23χρονου διεθνή μπακ, αλλά για το αν τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν σε αυτό που ζητάει ο "Βάσκος" μέσα στο γήπεδο. Οι αντιρρήσεις του "Τσινγκούρι" φαίνονται να κάμπτονται και αναμένεται και αυτός με τη σειρά του να δώσει το οριστικό "οκ" για την έλευση του Τζαβέλλα στον Ολυμπιακό.

Σφήνα για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Πανιωνίου, προσπάθησε να μπει η Μάιντς, αλλά ο Τζαβέλλας προτιμά να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα στο Champions League. Η πιθανότητα έλευσης του Έλληνα αμυντικού, ίσως σχετίζεται και με την υπόθεση πιθανής πώλησης του Όλοφ Μέλμπεργκ, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...