"Τούρκος" και επίσημα ο Γκόρντον

Ο Τζαμόντ Γκόρντον έστειλε υπογεγραμμένο το διετές συμβόλαιο που του είχε προσφέρει η τούρκικη Γαλατασαράι και πλέον και αυτός αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό.
"Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα" επικρατεί στον Ολυμπιακό, αφού και ο Τζαμόντ Γκόρντον αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.
Η τούρκικη Γαλατασαράι πίεζε ασφυκτικά τον Αμερικανό να δώσει μια απάντηση για το συμβόλαιο δύο ετών που του είχε προσφέρει. Ο Γκόρντον "τρέναρε" την απάντησή του, καθώς ήθελε να ακούσει και τη μεριά του Ολυμπιακού, ωστόσο την Πέμπτη το βράδυ ενέδωσε και απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο και θεωρείται παίκτης της Γαλατά.

Ο 27χρονος γκαρντ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας κατά την περσινή περίοδο και όπως είχε ενημερώσει τους διοικούντες την ΚΑΕ, ήθελε μια αύξηση στις οικονομικές απολαβές του. Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης των προέδρων, ο Γκόρντον δεν "έβλεπε μέλλον" και αποφάσισε να μετακομίσει στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...