Σε ποια διάσημη star έριξε χυλόπιτα ο Zach Galifianakis;

Σε ποια διάσημη star έριξε χυλόπιτα ο Zach Galifianakis;Κείμενο:  Κρίστη Ανδρόνη ΚωσταράκοςΚρίστη Ανδρόνη Κωσταράκος
Το φυσάει και δεν κρυώνει η νεαρή τραγουδίστρια.
Ο Zach Galifianakis είναι εκείνος ο τύπος που έχει κάθε παρέα και ασχέτως εξωτερικής εμφάνισης μαζεύει πάνω του όλα τα βλέμματα. Πληθωρικός, αστείος, κυνικός, μπορεί να γοητεύσει μία γυναίκα με την προσωπικότητά του χωρίς να...
χρειάζεται τους κοιλιακούς του Gerard Butler και το θεληματικό πηγούνι του Mel Gibson.
Μιλώντας στο νέο τεύχος του περιοδικού «Rolling Stone» o έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Hangover», αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό μεταξύ αυτού και της pop τραγουδίστριας Kesha.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η νεαρή star του είχε στείλει e-mail να βγουν, όμως, εκείνος ούτε καν της απάντησε. Σα να μην έφτανε αυτό, όταν τη συνάντησε τυχαία έξω σε κάποπια εκδήλωση την αποτελείωσε λέγοντάς της, «άκου, πήρα το e-mail σου. Η μουσική σου είναι πολύ κακή! Δεν ξέρω ποιος την ακούει αλλά φαντάζομαι κάποια 6χρονα! Και είναι πολύ κακό μήνυμα»
Αυτά κάνουν οι άντρες σήμερα και δε μπορούμε να σταυρώσουμε ένα αγόρι της προκοπής. Kesha κουράγιο!Κρίστη Ανδρόνη Κωσταράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...