Δεν θα φύγουν νύχτα. Θα φύγουν με...tweet!



Μέχρι σήμερα συνηθίζαμε να λέμε ότι κάποιος θα φύγει νύχτα, προκειμένου να αποφύγει τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας στο πρόσωπό του.
Από την Παρασκευή 10 ιουνίου, μπορούμε πια με ασφάλεια να λέμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου θα φύγει με... tweet!
Ετσι απλά θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα δούμε τα Υπουργεία άδεια, τη Βουλή χωρίς την ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τη χώρα χωρίς κυβέρνηση. Δεν θα έχει δοθεί κάποια εξήγηση, δεν θα έχει προηγηθεί συνέντευξη τύπου ή προκήρυξη εκλογών.
Η ανακοίνωση θα έχει γίνει... με μοντέρνο τρόπο. Ενα σύντομο tweet στο @Primeminister.gr, θα μας ενημερώνει ότι:
«Η σωτηρία της Ελλάδας από το ΠΑΣΟΚ αναβάλλεται. Βρείτε άλλους να σας σώσουν. Αν το μετανιώσουμε και ξανάρθουμε θα σας ενημερώσουμε με επόμενο tweet».
Και αν το παραπάνω είναι -για την ώρα!- δημιούργημα της φαντασίας μου, το παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινό!
Γιατί την Παρασκευή 10 Ιουνίου καθώς περιμέναμε το περιφημο διάγγελμα του πρωθυπουργού, διάφορες φήμες άρχισαν να φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Το μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ήταν προγραμματισμένο για τις 14.00 αλλά η ώρα περνούσε και ο πρωθυπουργός είχε εξαφανιστεί!
«Το ακύρωσε τελευταία στιγμή", "αλλάζει την ομιλία του", "ήρθε απαγόρευση από το ΔΝΤ για όσα ήθελε να πει», ήταν οι πρώτες σκέψεις που κυριάρχησαν.
Και ύστερα ήρθε το... tweet!
Μέσα από το twitter ο Γιώργος Παπανδρέου , πρωθυπουργός της Ελλάδας, ενημέρωσε δημοσιογράφους και πολίτες ότι:
«Λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού η δήλωσή του από το Μέγαρο Μαξίμου θα καθυστερήσει. Θα σας ενημερώσουμε με σχετικό tweet»!
Μετά από αυτό, ειλικρινά αδυνατώ να γράψω επίλογο σε αυτό το editorial! Όπως λένε και οι λαϊκοί τραγουδιστές.... "δικό σας"!
Κώστας Χαρδαβέλλας
Υ.Γ Και επειδή ξέρω ότι πολλοί είστε "άπιστοι Θωμάδες", δείτε με τα μάτια σας το σχετικό... tweet!
http://100greekblogs.blogspot.com/2011/06/tweet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...