Σούπερ sexy στήθος σε 5 πέντε βήματα



Μικρό ή μεγάλο, το πιο σέξι σημείο στο κορμάκι σου δεν είναι άλλο από το στήθος σου, πράγμα που σημαίνει ότι η φροντίδα του πρέπει να αποτελεί βασικό σου μέλημα! Διάβασε παρακάτω πώς θα φροντίσεις το βασικότερο ατού σου…
Η σωστή δίαιτα για το στήθος σου: αν βάλεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα τη βρώμη και το μαύρο ρύζι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Αυτές οι τροφές δυναμώνουν το στήθος σου, ενώ αντίθετα αν είσαι φαν του καφέ προσπάθησε όχι να τον κόψεις τελείως αλλά έστω να μην κάνεις υπερβολές με τον καφέ και το τσάι σου γιατί μπορεί να βλάψουν τους ιστούς του στήθους σου. Το αλκοόλ βέβαια καλό είναι να το αποφεύγεις γιατί επηρεάζει αρνητικά την υγεία του υπέροχου στήθους σου. Βάλε στη διατροφή σου τις πρωτεΐνες και θα δεις το στήθος σου πιο τέλειο από ποτέ!
Για σένα νοιάσου και γυμνάσου: φυσικά είναι περιττό να πούμε για ποιους λόγους το γυμναστήριο είναι απαραίτητο όχι μόνο για την υγεία του στήθους σου αλλά και για ολόκληρο το σώμα σου. Ακόμη και αν προλαβαίνεις να πηγαίνεις με τις ώρες, προσπάθησε να αφιερώνεις καθημερινά έστω και 5 λεπτάκια για να γυμνάζεις το μεγάλο σου ατού! Οι ασκήσεις με τις παλάμες αλλά και με τα βαράκια είναι ιδανικές για να ενδυναμώσεις του μυς σου ακριβώς σε εκείνο το σημείο!
Το στήθος και τα μάτια του: όπως οι περισσότεροι άντρες , έτσι και ο δικός σου έχει τρέλα με το στήθος σου - σε βαθμό που φλερτάρει με την εμμονή- όμως έχει σκεφτεί ότι τα δαγκώματα μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο στήθος σου; Προσπάθησε να ελέγξεις το πάθος του για το στήθος σου για να μη βρεθείς με μελανιές σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή του σώματος σου.
Tip: μην ξεχνάς να ενυδατώνεις το πιο σέξι σημείο του σώματος σου , καθημερινά μετά το μπάνιο έτσι ώστε η επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα της και το δέρμα σου να λάμπει ακόμη περισσότερο !
Το κατάλληλο σουτιέν είναι το παν: για την υγεία του σώματος σου! Σκέψου απλά ότι το σωστό σουτιέν για εσένα πρέπει να είναι ακριβώς το νούμερο σου στο cup(θήκη) και οι ράντες καλό είναι να είναι λίγο πιο χαλαρές. Επίσης ξέχασε για λίγο τη  μπανέλα και άφησε το στήθος σου ελεύθερο και χαλαρό!
Θαυματουργό μασάζ: το μασάζ όπως σίγουρα θα ξέρεις είναι το όπλο σου για πιο μεγάλο και πιο σέξι στήθος! Με το κατάλληλο λαδάκι ή γαλάκτωμα σώματος κάνε μασάζ στο στήθος σου ή ακόμη καλύτερα δώσε στον καλό σου την ευχαρίστηση να το κάνει αυτός, ξεκινώντας από το κάτω μέρος και ανεβαίνοντας προς το κέντρο του στήθους.
Tip: μην ξεχνάς ότι το μήλο και  η σόγια, είναι οι κατάλληλες τροφές που θα χαρίσουν στο στήθος σου τη σφριγηλότατα που χρειάζεται!
Από την Ελένη Αναστασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...