5 τρόποι για να καταστρέψεις το δέρμα σου



δέρμα
Σίγουρα όλες οι γυναίκες θέλουν ένα δέρμα λαμπερό και νεανικό, όμως πολλές φορές κάνουν πράγματα που το καταστρέφουν. Αν λοιπόν θέλετε να κρατήσετε το δέρμα σας λαμπερό, αποφύγετε τις παρακάτω συνήθειες…


1. Κάπνισμα

Το κάπνισμα σας κάνει να γερνάτε πιο γρήγορα! Επίσης εμποδίζει το σώμα σας από το να προστατέψει το δέρμα σας από τη ρύπανση, τον ήλιο κτλ.
Η ζημιά βέβαια είναι μεγαλύτερη κάτω από το δέρμα: Οι καπνιστές με ρυτίδες είναι πέντε φορές πιο πιθανό να πάσχουν από χρόνιες πνευμονικές παθήσεις, όπως το εμφύσημα και η βρογχίτιδα, από τους μη καπνιστές, σύμφωνα με μια μελέτη του 2006.

2. Να μην βάζετε αντιηλιακό

Το αντιηλιακό είναι ιδιαίτερα απαραίτητο το καλοκαίρι καθώς προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Επίσης ένα καπέλο θα ήταν η καλύτερη προστασία για το δέρμα του προσώπου σας.

3. Να σπάτε τα σπυράκια σας

Κάτω τα χέρια για να έχετε ένα όμορφο πρόσωπο. Σπάζοντας τα σπυράκια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο πρόβλημα ακμής λόγω των βακτηρίων. Καλύτερα να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο παρά να τα σπάσετε…

4. Να κοιμάστε με το make up σας

Τα 5 λεπτά που χρειάζεστε για να βγάλετε το make up σας μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη για πολλά χρόνια. Ο λόγος είναι ότι όταν κοιμάστε με το make up σας τότε κλείνετε τους πόρους σας και το δέρμα σας δεν αναπνέει σωστά.

5. Να μην πίνετε πολύ νερό

Το δέρμα σας χρειάζεται πολύ νερό για να παραμείνει λαμπερό και σφριγηλό.


Διαβάστε περισσότερα: 5 τρόποι για να καταστρέψεις το δέρμα σου | Endiaferonta.com http://endiaferonta.com/?p=15024#ixzz3qGA0csbD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...