Ελενα Παπαβασιλείου: Τηλεοπτικός… πειρασμός! (photos)


Όμορφη, χαμογελαστή και σέξι παρουσιάστρια που με το πλούσιο ντεκολτέ της μας βάζει σε πειρασμό από τα αξημέρωτα...Ποιά είναι; Το «SdayLadies» παρουσιάζει την ξεχωριστή Έλενα Παπαβασιλείου σε μοναδικές στιγμές…
Της Άρτεμης Σκορδίλη
Γεννήθηκε στην πόλη Άαχεν στα σύνορα της Γερμανίας με το Βέλγιο και την Ολλανδία.
Σε ηλικία δώδεκα χρόνων μετακόμισε στην Αθήνα με τη μητέρα της, μιας και οι γονείς της χώρισαν όσο βρίσκονταν στη Γερμανία, και φοίτησε στη Γερμανική Σχολή. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και πήρε το πτυχίο της με...
άριστα. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Οι γονείς της, είναι οι Βίκυ και Πέτρος. Έχει μια ετεροθαλή αδελφή την Ειρήνη, η οποία είναι και η καλύτερή της φίλη. Οι δυο τους κάθονται με τις ώρες στη βεράντα του σπιτιού τους και το ρίχνουν στο κουβεντολόι.

Την καριέρα της την ξεκίνησε  σε περιοδικά μόδας ως δημοσιογράφος, αλλά στην συνέχεια την κέρδισε η τηλεόραση. Αρχικά συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega "Όμορφος κόσμος" όπου ήταν στην ενότητα διακόσμηση με τον Νότη Χριστοδούλου. Έπειτα  έλαβε μέρος στο talent show «TV Stars παρουσιάστε» όπου κατάφερε να φτάσει σχεδόν μέχρι το φινάλε και έπειτα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά». Σήμερα παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με το Σπύρο Λάμπρου, την infotainment εκπομπή "Πάνω στην ώρα" στον κανάλι του Alpha.
    

Δεν βγαίνει πολύ συχνά, γιατί ξυπνά... από τις 4 το πρωί λόγω των υποχρεώσεών της στην εκπομπή. Τα στέκια της είναι το εστιατόριο «Al dente» στον Άλιμο και το μπαράκι «Brothel» στο Γκάζι. Θεωρείται το καλύτερο στήθος της Ελλάδας.

   
Καυτά gossip: Πριν από μερικούς μήνες έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη μακροχρόνια σχέση της με έναν επιχειρηματία. Πλέον, είναι single ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει στους δικούς της ανθρώπους, για όσους ενδιαφέρονται..

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...