"Απολογήθηκε" για τον Φέισα ο Κρστάιτς

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Παρτίζαν, Μλάντεν Κρστάιτς, ανέλυσε σε "απολογητικό" ύφος τα δεδομένα της παραχώρησης του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως "δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στον αθλητισμό", στην προσπάθεια του να εξηγήσει την μετακίνηση του 23χρονου μέσου στους Πειραιώτες.Ο Μλάντεν Κρστάιτς, ο άλλοτε αμυντικός "ογκόλιθος" και αρχηγός της Παρτίζαν, ανέλυσε σε σερβικά ΜΜΕ το σκεπτικό της παραχώρησης του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό, μέσα σε ιδιαιτέρως "απολογητικό" ύφος.
Ο Αθλητικός Διευθυντής του σερβικού συλλόγου, αντιλαμβανόμενος το γεγονός πως οι οπαδοί της ομάδας του δεν ...
ξετρελάθηκαν κιόλας με την μετακίνηση του 22χρονου άσου στους Πειραιώτες, θέλησε να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση της διοίκησης. "Δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα στον αθλητισμό. Τότε θέλαμε να τον κρατήσουμε στη χώρα μας και στη συνέχεια τραυματίστηκε. Όταν ήρθε το αίτημα να τον παραχωρήσουμε  στον Ολυμπιακό, το είδαμε. Δεν θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο για τον ίδιο ή την ομάδα", ήταν τα λόγια του Κρστάιτς.
http://www.redplanet.gr/podosfairo/-apologhthhke-gia-ton-feisa-o-krstaits.1126753.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...