Οπωσδήποτε ενίσχυση στην φροντ-λάιν

Ο Ολυμπιακός πριν λίγα χρόνια διέθετε μία από τις καλύτερες φροντ-λάιν στην Ευρώπη, έχοντας στο ρόστερ του την αφρόκρεμα των Ελλήνων σέντερ και πλέον κοντεύει να μείνει δίχως "5άρι" στην ομάδα του. Επιτακτική η ενίσχυση και για παίκτες κοντά στην ρακέτα εφόσον φύγει ο Μπουρούσης.
Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά. Την σεζόν 2008-09, ο Ολυμπιακός διέθετε μία από τις καλύτερες φροντ-λάιν στην Ευρώπη, έχοντας στο ρόστερ του την αφρόκρεμα των Ελλήνων σέντερ με τους Γιάννη Μπουρούση, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Ίαν Βουγιούκα, συν την παρουσία του σπουδαίου Νίκολα Βούιτσιτς, αλλά τώρα, πλέον, κοντεύει να μείνει δίχως "5άρι" στην ομάδα του. Άλλωστε, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έχει μείνει ελεύθερος, ο Ράσο Νεστέροβιτς το πιθανότερο είναι να μην ανανεώσει την συνεργασία του  με την πειραϊκή ΚΑΕ, ενώ ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται να τερματιστεί και η συνεργασία των ερυθρολεύκων με τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο Ράσο αποδείχτηκε εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, ήταν σταθερός στην απόδοση του, άψογος επαγγελματίας, αλλά τραυματίστηκε στον ώμο και τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ ο Γιάννης από...
σπόντα, μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο που θα του στοιχίσει, τουλάχιστον, την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Και από εκεί, λοιπόν, που την άνοιξη είχες δεδομένο πως την επόμενη σεζόν θα έχεις στο ρόστερ σου σίγουρα τους Νεστέροβιτς και Μπουρούση, η ρακέτα δείχνει, πλέον, να αδειάζει... επικίνδυνα.

Είναι και να μην σε θέλει, που λένε. Πείτε το γκαντεμιά, γρουσουζιά, ατυχία όπως θέλετε. Την ησυχία της δεν μπορεί να βρει αυτή η ομάδα. Το πρόβλημα μεγάλωσε πλέον και στις θέσεις των σέντερ και ο Ίβκοβιτς με τους συνεργάτες του, από εκεί που έψαχναν για ικανούς φόργουορντ και σουτέρ στο "2", πλέον, χρειάζεται να κοιτάξουν και για έναν πρωτοκλασάτο "5άρι" που θα κάνει την διαφορά. Βέβαια, θα μου πείτε, θεωρείς σίγουρο πως θα φύγει ο Μπουρούσης; Θα απαντήσω πως ναι! Διότι η διοίκηση είναι πλήρως απογοητευμένη τόσο για το σκάνδαλο στο οποίο μπλέχτηκε ο παίκτης, καθώς κατηγορείται πως έπαιρνε απαγορευμένες ουσίες, όσο και για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους εκφράστηκε για τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του 28χρονου (17/11/1983) σέντερ με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012, δηλαδή ο Μπουρούσης έχει έναν χρόνο επιπλέον με τον Ολυμπιακό, αλλά στην συμφωνία υπάρχει ένας όρος ο οποίος αναφέρει πως σε περίπτωση που οι Αγγελόπουλοι του προσφέρουν ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ έως την 5η Ιουλίου, τότε ο "ψηλός" αυτόματα αποδεσμεύεται από την πειραϊκή ΚΑΕ μένοντας ελεύθερο. Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο ώστε να συμβεί, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο η διοίκηση να κινηθεί δικαστικώς ώστε να απελευθερωθεί από την συνεργασία της με τον Έλληνα διεθνή δίχως αποζημίωση.

Το θέμα όμως είναι ο Ολυμπιακός, η ομάδα και η δυναμική του ρόστερ. Τι κάνουμε λοιπόν αν αφήσουμε ελεύθερο τον Μπουρούση; Πρακτικά αυτή την στιγμή έχει μείνει ελεύθερος ο Γλυνιαδάκης, ο Νεστέροβιτς συνεχίζει να έχει δεμένο το χέρι του με ανοιχτό το ενδεχόμενο να τερματίσει την καριέρα του, "free agent" είναι και ο Μαυροκεφαλίδης, ενώ ο Γιάννης που ήταν ο μόνος σίγουρος έχοντας συμβόλαιο με τους Πειραιώτες αναμένεται να αποδεσμευτεί. Δηλαδή οι Πειραιώτες κοντεύουν να μείνουν δίχως σέντερ! Όπως καταλαβαίνεται, πλέον, κρίνεται επιτακτική η ενίσχυση της ερυθρόλευκης φροντ-λάιν, με όχι έναν, αλλά τουλάχιστον με δύο "5άρια", με έναν βασικό πρωτοκλασάτο και έναν αναπληρωματικό. Και άντε τώρα να βρεις καλούς ψηλούς, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι δυσεύρετοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...