Η λάσπη κι ο Αβραάμ!

"Αν μου αποδείξουν, ότι ο Παπαδόπουλος έπαιξε στοίχημα να χάσει ο Ολυμπιακός ή η εθνική ή ο Άρης, θα πρέπει να τον διώξουν και από την χώρα! Όμως όταν μιλάμε για άνθρωπο που βάζει φανέλα και "σκοτώνεται" στο χορτάρι, όταν θα πας να τον κατηγορήσεις και να του ρίξεις λάσπη θα πρέπει να είσαι 100% βέβαιος ότι έχεις δίκιο. Γιατί διαφορετικά, ο Παπαδόπουλος και ο κάθε Παπαδόπουλος, πρέπει να κάνει μήνυση σε όλους και να τους πάρει και τα… σώβρακα!", γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος.
Λοιπόν, εγώ ούτε εισαγγελέας είμαι, ούτε ανακριτής, ούτε θα καθίσω να γράψω ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο, ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος. Για αυτό πληρώνονται όλοι αυτοί, να κάτσουν και να τα βρουν…Αλλά ρε μάγκες, καθυστέρησα να γράψω επίτηδες το τελευταίο τριήμερο, για να δω τι...
άλλο θα δουν τα ματάκια μας και θα ακούσουν τα αυτάκια μας. Σίγουρα, κάτι έχει γίνει! Δεν μιλάμε πλέον ούτε για καπνό , ούτε για φωτιά, ούτε καν για πυρκαγιά. Δεν θα αμφισβητήσουμε όλα αυτά τα οποία βέβαια όλως τυχαίως προέκυψαν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ωστόσο, δεν μπορώ να κρυφτώ! Η εποχή αυτή, είναι ο θρίαμβος των άμπαλων!

Η αποθέωση των άσχετων και η λατρεία όλων αυτών που θέλουν να κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή να ακούγονται διάλογοι που όσοι έχουν ασχοληθεί με το άθλημα, ξέρουν ότι υπάρχουν και στο "καπάκι" να βλέπεις κάτι τύπους να κάθονται με ανοιχτό το στόμα.

Αθλητικοί συντάκτες να λένε στην τηλεόραση "μένω άφωνος"! Ρε τι μας λες; Μακάρι να ‘μενες άφωνος. Αν δεν την έχεις κλωτσήσει, ή δεν ξέρεις το άθλημα, τότε ασχολήσου με το κέντημα! Θα πρέπει να ‘χεις διαζύγιο με το ποδόσφαιρο για να αντιδράς σαν εξωγήινος.

Εκτός αν σε έχουν βάλει επίτηδες να "ρίξεις λάσπη" προς συγκεκριμένους στόχους. Ύποπτοι υπάρχουν πάρα πολλοί. Ένοχος κανείς. Ακόμη… Αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε και να τα παρακολουθείτε όλα, με ηρεμία.

Έχω παράλληλα φάει μεγάλο "κόλλημα" παιδιά, με την ιστορία που ‘χει πρωταγωνιστή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Το πέρασαν ως μεγάλη είδηση, ότι "ο Ολυμπιακός στηρίζει τον παίκτη του". Μωρέ τι μας λες; Δηλαδή που είναι το παράξενο;

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν τα κιτάπια και τι απαιτούν οι νόμοι. Αναφέρομαι στην ιστορία των στοιχημάτων, όχι στον παίκτη. Όλοι έχετε παίξει στοίχημα στον υπολογιστή. Είναι παράνομο. Το κάνει και το 70% των αθλητών λέω εγώ…

Θα τους κλείσουν όλους μέσα; Ε τότε πρέπει να μαζέψουν τη μισή Ελλάδα. Εγώ δεν ξέρω φίλο μου, που να μην έχει ανοίξει λάπτοπ να βάλει τα ευρώ του…

Όμως θέλω να ‘μαι κατηγορηματικός και για τον Αβραάμ. Αν μου αποδείξουν, ότι ο Παπαδόπουλος έπαιξε στοίχημα να χάσει ο Ολυμπιακός ή η εθνική ή ο Άρης, θα πρέπει να τον διώξουν και από την χώρα!

Αν θέλουν να μου περάσουν ως… παρανομία, ότι ένας αθλητής έπαιξε σε άλλο και άσχετο παιχνίδι, ποσώς με απασχολεί. Οι ίδιοι που ασχολούνται με αυτά τα θέματα, ξέρουν ότι το θέμα του Παπαδόπουλου είναι πάρα μα πάρα πολύ λάιτ. Όπως επίσης, τα ποσά δεν έχουν σχέση. Ο καθένας ανάλογα με αυτά που έχει. Ένας μεροκαματιάρης παίζει 3 ευρώ, ένας ποδοσφαιριστής 15 χιλιάδες και ένας υπουργός 50 χιλιάδες! Ή μήπως οι πολιτικοί δεν ξέρουν τι είναι το στοίχημα; Απλά ρωτάω…

Για το "λάιτ" της υπόθεσης, δεν το λέω εγώ, το αναφέρουν όλοι οι νομικοί, που διάβασαν την δικογραφία. Βέβαια, ο ντόρος έχει προκληθεί- ως συνήθως- από τα ΜΜΕ, που στην συγκεκριμένη περίπτωση προσπαθούν (η μεγαλύτερη μερίδα) να βλάψει τον  ποδοσφαιριστή.

Και δεν το γράφω αυτό για κανέναν παράγοντα, κανέναν προπονητή, κανέναν από όλους αυτούς τους τύπους που άλλους έπιασαν και άλλους θα κυνηγήσουν. Όμως όταν μιλάμε για άνθρωπο που βάζει φανέλα και "σκοτώνεται" στο χορτάρι, όταν θα πας να τον κατηγορήσεις και να του ρίξεις λάσπη θα πρέπει να είσαι 100% βέβαιος ότι έχεις δίκιο. Γιατί διαφορετικά, ο Παπαδόπουλος και ο κάθε Παπαδόπουλος, πρέπει να κάνει μήνυση σε όλους και να τους πάρει και τα… σώβρακα!
Παντελής Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...