«Πόλεμος» Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα!

«Πόλεμος» Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα!
Στα χαρακώματα είναι εδώ και χρόνια Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας να χαρακτηρίζει τους «κανονιέρηδες» ανήθικους και οι Άγγλοι να μην κάνουν πίσω συνεχίζοντας το παιδομάζωμα από τις ακαδημίες της «Μπάρτσα». Το νέο μέτωπο, έχει όνομα, και λέγεται Ζεράρ Ντεουλοφέου.
Το πάτημα της Άρσεναλ είναι η ισπανική νομοθεσία που απαγορεύει στους συλλόγους της χώρας να προτείνουν επαγγελματικά συμβόλαια σε ανήλικους κάτω των 18 ετών! Από το 2003 που το πληροφορήθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ έχει κυριολεκτικά απορροφήσει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε συγκεκριμένες ακαδημίες του συλλόγου. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων ο Σεσκ Φάμπρεγας!
Ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» ήταν πάντως μόνο η αρχή με την Άρσεναλ να έχει αποκτήσει επίσης τους
Ιγκνάσι Μιγκέλ, Φραν Μερίδα, Έκτορ Μπεγερίν και τον 16χρονο αστέρα Μιγκέλ Τοράλ Χάρπερ, με τον Σάντρο Ροσέλ να δηλώνει έξαλλος ότι αυτό που κάνει η Άρσεναλ είναι μεν νόμιμο, αλλά επίσης είναι και άνανδρο και ανήθικο!

Οι Λονδρέζοι δεν φαίνεται πάντως να πτοούνται και είναι έτοιμοι να φέρουν στο Λονδίνο άλλον έναν αστέρα της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας U-19, τον 17χρονο Ντεολοφέου με τους Ισπανούς να κοιτούν οργισμένοι από απόσταση.

Η δική τους αντεπίθεση θα είναι να ρίξουν το οχυρό που προσπαθούν εδώ και δύο χρόνια δυναμικά, με την απόκτηση του ηγέτη της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας και τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ. Οι εκπρόσωποι του παίκτη θα μεταβούν για συζητήσεις στη Βαρκελώνη και το ντιλ αν τελικά κλείσει θα γίνει στην τιμή των 45 εκ ευρώ.
http://www.england365.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...