Lamborghini Jota, ο αντικαταστάτης της Murcielago

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιταλική εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Παρίσι δύο νέα μοντέλα.
Τη νέα Jota, τον αντικαταστάτη τηςMurcielago, καθώς και ένα πρωτότυπο με την κωδική προς το παρόν ονομασία 83X!
Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό κυρίως τύπο, τα οποία βασίζονται σε πληροφορίες προερχόμενες από το εσωτερικό της Lamborghini, αναφέρουν πως...
ο αντικαταστάτης της νέας Murcielago θα πραγματοποιήσει τελικά το ντεμπούτο του στην επερχόμενη Έκθεση του Παρισιού σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα.
Προς το παρόν, το νέο supercar των Ιταλών φαίνεται να φέρει την κωδική ονομασίαLB715-5.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ισχύει η πάγια τακτική της ιταλικής εταιρείας όσον αφορά την ονοματολογία των μοντέλων της, τότε το νέο μοντέλο θα διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα, που θα αποδίδει 715 ίππους.
Το μοναδικό που δεν μπορεί να ερμηνευθεί είναι ο αριθμός «5».
Αυτός φαίνεται να καταδεικνύει πως, εκτός από το γνωστό σύστημα τετρακίνησης της εταιρείας, το νέο αυτό μοντέλο θα διαθέτει τις υπηρεσίες ενός «έξτρα» συστήματος κίνησης, άμεσα συνδεδεμένο προφανώς με την υβριδική τεχνολογία.
Ταυτόχρονα οι Ιταλοί πρόκειται να παρουσιάσουν στο Παρίσι και ένα πρωτότυπο μοντέλο, με την κωδική ονομασία 83Χ, για το οποίο όμως δεν υπάρχουν περισσότερες πλητροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...