Το φαγητό, θύμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου!


Τι θα θυσιάζατε για να δείτε την εθνική ομάδα να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο; Το φαγητό για μια εβδομάδα, απάντησαν οι μισοί από τους…
20.000 ερωτηθέντες της διαδικτυακής έρευνας της VIP Communications.
Για την ακρίβεια το 51% των συμμετεχόντων που ζουν στη Βόρεια Αμερική και κατάγονται από 32 χώρες απάντησαν πως θα έμεναν νηστικοί για μια εβδομάδα αν αυτό μπορούσε να βοηθήσει την εθνική τους ομάδα να επιστρέψει με το Κύπελλο του Μουντιάλ στα χέρια.
Πάνω από 40% απάντησε ότι θα μπορούσε να απέχει από την σεξουαλική επαφή για έναν χρόνο, ενώ μερικοί ακόμα πιο “πωρωμένοι” ευχαρίστως θα μπορούσαν να παραιτηθούν από την εργασία τους για να έρθει το κύπελλο στη χώρα τους!
Υπάρχει βέβαια και ένα 4% που είναι πρόθυμο να κόψει ένα μέρος του σώματος τους…(!)
Όσον αφορά τις εθνικότητες, το 93% των Άγγλων θα θυσίαζε το φαγητό, ενώ το 70% των Ιταλών θα θυσίαζε την εργασία του.
Οι Αμερικανοί από την άλλη, μιας και το έχουν πρόσφατο με τη φούσκα των στεγαστικών, ευχαρίστως θα πούλαγαν το σπίτι τους, ενώ οι Νοτιοκορεάτες θα έκοβαν τις σεξουαλικές επαφές.
Από την άλλη πάλι, οι Σλοβάκοι δεν δίνουν δεκάρα για το Μουντιάλ, αφού μόλις το 3% από τους συμμετέχοντες δήλωσε ότι θα παρατούσε κάτι για χάρη της νίκης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
endiaferonta.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...