Ανακάλυψαν εκκλησία κάτω από το σπίτι τους


Μία οικογένεια ξέθαψε μία περίεργη εκκλησία, που κρυβόταν κάτω από το βικτωριανό σπίτι της για 100 χρόνια.




01_100407_church2

Η οικογένεια Φάρλα ανακάλυψε την εκκλησία όταν έψαχνε να βρει τι υπάρχει κάτω από το ενός μέτρου μεταλλική σχάρα, στον προθάλαμο του σπιτιού. Η τρύπα κάτω από τη σχάρα ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να χωρέσει να μπει ο 20χρονος γιος της οικογένειας και να δει τι κρύβεται κάτω από το σαλόνι τους. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να συγκριθεί με το σοκ που έπαθε η υπόλοιπη οικογένεια όταν ο 20χρονος ακολούθησε μια σκάλα στο εσωτερικό του ναού και βγήκε από ένα ντουλάπι στο σαλόνι του σπιτιού.



100407_church1

Υπήρχε, επίσης, ένα σεντούκι, γεμάτο με παλιές εφημερίδες, που χρονολογούνταν από τις αρχές του 1900 και ένα παλιό μπουκάλι κρασί μαζί με μπουκάλια λικέρ από τη δεκαετία του 'Α30. Γύρω-γύρω στους τοίχους υπήρχαν χτιστά καθίσματα, που έμοιαζαν σαν τα καθίσματα της εκκλησίας. Υπολογίζεται ότι το δωμάτιο αυτό χρονολογείται πίσω στο 1700 και ενδεχομένως να ήταν παράνομη καθολική εκκλησία.

Πηγή: [link]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...