Υπογραφές για να σωθεί η Ελλάδα από γαλλική εφημερίδα


Υπογραφές για να σωθεί η Ελλάδα από γαλλική εφημερίδα

Υπογραφές για να σωθεί η Ελλάδα άρχισε να μαζεύει η γαλλική εφημερίδα «L’ Humanite», στην πρώτη τέτοιας έκτασης κίνηση υποστήριξης της χώρας μας από ξένο ΜΜΕ αυτό το διάστημα που μαστιζόμαστε από την κρίση. Η εφημερίδα δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής της έκδοσης ένα ειδικό μπανεράκι, με το οποίο καλεί τους αναγνώστες να «υπογράψουν για την Ελλάδα», εξηγώντας ότι για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ο τελευταίος που φταίει είναι ο ελληνικός λαός.
«Ο ελληνικός λαός δεν είναι υπεύθυνος της πτώχευσης του Κράτους του. Είναι όμως αυτός που οι αγορές και τα διεθνή ιδρύματα θέλουν να αιμορραγήσουν. Υπογράψτε την υποβολή αίτησής μας που ακολουθεί» γράφει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα, η οποία ζητά τα αναλυτικά στοιχεία των αναγνωστών της μέσα από μια ειδική φόρμα που καλούνται να συμπληρώσουν.
Μένει να δούμε πόσοι από τους αναγνώστες θα ανταποκριθούν στην έκληση της εφημερίδας και θα υπογράψουν την συγκεκριμένη φόρμα υποστήριξης της χώρας μας, ζητώντας την σωτηρία της Ελλάδας...
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...