Νέα ποικιλία λευκής φράουλας.


Όταν ξεκινάμε να βλέπουμε τις κόκκινες χυμώδης φράουλες στα σούπερ μάρκετ, είναι ένα σημάδι που δηλώνει την έναρξη του καλοκαιριού. Φέτος όμως, οι φράουλες σας μπορούν να είναι λευκές σαν να χύθηκε από πάνω τους κάποια κρέμα. Αυτές οι λευκές φράουλες είναι μια νέα ποικιλία που ξεκίνησε να πωλείται από εχθές. Η ποικιλία ονομάζεται pineberry και έχει το σχήμα της φράουλας και την υφή, αλλά με μια γεύση και οσμή που θυμίζει περισσότερο ανανά.

article-1262312-08EE981C000005DC-556_468x701

Καλλιεργούνται σε θερμοκήπια ξεκινώντας αρχικά με ένα πρασινωπό χρώμα και βαθμιαία κατά την ωρίμαση αρχίζουν να ασπρίζουν. Ανακαλύφθηκαν στη Νότια Αμερική όταν ήταν ακόμα άγριες και διασώθηκαν από Ολλανδούς αγρότες για να είμαστε σήμερα σε θέση να τις απολαύσουμε. Το μέγεθος τους είναι μικρότερο από τις κανονικές φράουλες που προορίζονται για εμπορική εκμετάλλευση, περίπου 15 με 23 χιλιοστά. Σύμφωνα με πληροφορίες τα 125 γραμμάρια θα πωλούνται έναντι 2,99 λιρών μέχρι της 13 Απριλίου και στην συνέχεια η τιμή τους θα αυξηθεί φτάνοντας τις 3,99 λίρες.

Πηγή: [link]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...