Τετράδυμα με διαφορά ηλικίας 3 χρόνων!


Η ξανθομαλλούσα Άλις είναι τριών ετών. Τα αδελφάκια της, ο Νόα, η Μέιζι και η Νίαμ, είναι μόλις μερικών εβδομάδων. Και όμως, πρόκειται για τετράδυμα. Η μητέρα τους, η Ελεν Μπάξτερ από το Λίνκολνσαϊρ της Βρετανίας δεν μπορούσε να συλλάβει φυσικά λόγω λιπώδους ιστού στις σάλπιγγες.Το 2006, λοιπόν, υποβλήθηκε σε τεχνητή γονιμοποίηση: δύο γονιμοποιημένα με το σπέρμα του συζύγου της Σέιν ωάρια τοποθετήθηκαν τότε στη μήτρα της και άλλα τέσσερα καταψύχθηκαν.

Η Μπάξτερ έμεινε έγκυος στην Άλις, η κόρη της γεννήθηκε το 2007, το ζευγάρι προσπάθησε κατόπιν να αποκτήσει και άλλο παιδί με φυσικό τρόπο, δύο εγκυμοσύνες όμως κατέληξαν σε αποβολή και τελικά, η Μπάξτερ επέστρεψε στην κλινική γονιμότητας.

Οι γιατροί τής εμφύτευσαν τρία από τα κατεψυγμένα της ωάρια. Κανείς δεν το περίμενε, αλλά «άντεξαν» και τα τρία: γεννήθηκαν με καισαρική έξι εβδομάδες νωρίτερα και απολαμβάνουν τώρα την αγκαλιά της μεγάλης τετράδυμης αδελφής τους.

πηγή : [link]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...