Μάχεται για την... Ελλάδα η Γαλλία


"Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ..."

Η Γάλλοι είναι φίλοι μας, οι Γερμανοί πάλι όχι. Κάθε μέρα που περνά οι Γάλλοι το αποδεικνύουν όπου βρεθούν. Συγκεκριμένα ο Γάλλος υπουργός Ανάκαμψης της Οικονομίας Πατρίκ Ντεβεντζιάν δήλωσε ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ για να βοηθήσει την Ελλάδα θα ήταν...



...ένα σημάδι αδυναμίας εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα δείξει ότι δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί ακόμη και το δικό της νόμισμα.

Αν θέλουμε το νόμισμα μας το οποίο είναι σεβαστό σε όλον τον κόσμο να εξακολουθήσει να είναι, πρέπει να το υπεραστιστούμε εμείς οι ίδιοι, ανέφερε ο Γάλλος ο υπουργός.

Θα είχαμε άδικο να θεωρήσουμε ότι η ισχυρή κερδοσκοπία, που έλαβε χώρα κατά της Ελλάδας, στρέφεται μόνο κατά της Ελλάδας, στρέφεται και κατά του ευρωπαϊκού νομίσματος", σημείωσε ο Πατρίκ Ντεβεντζιάν

Την ίδια ώρα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σπρώχνει την Ελλάδα όλο και πιο φανερά στο ΔΝΤ.

Ο Γάλλος υπουργός έριξε και τη σπόντα του για την Α. Μέρκελ αφού τόνισε ότι η ίδια προέρχεται από την Ανατολική Γερμανία και εκτίμησε ότι αυτή η αλληλεγγύη που οι Ευρωπαίοι έδειξαν εκείνη τη στιγμή προς την Α. Γερμανία, ισχύει επίσης και για την Ελλάδα.

troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...