Τελικά οι εξωγήινοι ήταν... καγκουρό !!!


Εδώ και καιρό στην Τασμανία υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από παράξενους κύκλους που έκαμναν την εμφάνιση τους σε φυτείες οπίου. Η Τασμανία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός νόμιμα καλλιεργήσιμου οπίου που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την φαρμακοβιομηχανία και παρέχει περίπου το 50% της πρώτης ύλης για μορφίνη και οπιούχων στον κόσμο. Περίπου 500 καλλιεργητές παράγουν όπιο σε 49,420 εκτάρια γης.
Το μυστήριο όμως λύθηκε όταν ανακαλύφθηκε ότι ο ένοχος είναι τα καγκουρό που εισέρχονται στις φυτείες, βόσκουν το όπιο και στην συνέχεια αρχίζουν παραδόξως να πηδάνε γύρω γύρω σε κυκλική πορεία.
Ο μάνατζερ μιας εκ των δυο εταιριών της Τασμανίας που έχουν την άδεια εξαγωγής θεραπευτικών προϊόντων από τις φυτείες οπίου, δήλωσε στην εφημερίδα Mercury ότι άγρια και οικόσιτα ζώα - συμπεριλαμβανομένων των ελαφιών και των προβάτων - τα οποία τρώνε παπαρούνες είναι γνωστό ότι "συμπεριφέρονται παράξενα".
"Υπάρχουν πολλές ιστορίες για πρόβατα που έχουν φάει κάποια φυτά που έχουν απομείνει μετά την συγκομιδή τους και όλα περπατάνε σε κύκλους", δήλωσε ο Rick Rockliff, μάνατζερ της εταιρίας Tasmanian Alkaloids.
Πηγή: [link]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...