POWER HEALTH "Από τo φαρμακείο της φύσης στα φαρμακεία όλου του κόσμου"

Από τo φαρμακείο της φύσης στα φαρμακεία όλου του κόσμου
Η πίστη της Λιλής Περγαντά  στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης την ενέπνευσαν να οραματιστεί τον τρόπο που θα τις προσέφερε μέσα από δικά της προϊόντα για την υγεία και το ευ ζην.
Οι  σπουδές της στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και στη Χημεία Τροφίμων και το Management στην Αγγλία, της έδωσαν την εμπειρία να διαπιστώσει αμέσως πως τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής κάλυπταν τα διατροφικά κενά και ενίσχυαν τις αντοχές των Άγγλων απέναντι στη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα. Αποφασίσε αμέσως, να επιστρέψει στην Ελλάδα, με στόχο να προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα στην ελληνική οικογένεια εισάγωντας στην αγορά φυσικά προϊόντα υγείας. H Power Health κατέχει σήμερα μία  από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο των φυσικών προϊόντων υγείας, τόσο στην προτίμηση του Έλληνα φαρμακοποιού όσο και της ελληνικής οικογένειας. Ειδικοί και έμπειροι επιστήμονες του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων, σχεδιάζουν τις συνθέσεις των δικών της προϊόντων αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων. Προϊόντα που ανταποκρίνονται στην Ελληνική πραγματικότητα καλύπτοντας τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Συνθέσεις μοναδικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο που όχι μόνο είναι αντάξιες των ξένων αλλά και συχνά υπερτερούν. Παρά τη σφοδρή κρίση που πλήττει τη χώρα, η Power Health σηκώνει ψηλά την Ελληνική σημαία κερδίζοντας διεθνείς διακρίσεις κύρους, όπως από τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό επιχειρηματικό θεσμό European Business Awards, από τον Παγκόσμιο θεσμό Global Trade Leaders Club και την Ernst & Young. Η εταιρία στεγάζεται στη Μεταμόρφωση Αττικής, όπου βρίσκονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Ένα υπερσύγχρονο, λειτουργικό, πενταόροφο κτίριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνολικής έκτασης 2.000 τ.μ. που στεγάζει όλες τις λειτουργίες και τις δραστηριότητες της εταιρείας (Διοίκηση, Marketing, Πωλήσεις, Λογιστήριο, Έκθεση). Επιπλέον διαθέτει μεγάλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων και των εμπορευμάτων της εταιρίας. Δημοφιλή Προϊόντα - Η Power Health ενισχύει εδώ και χρόνια τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς UNICEF, Φαρμακοποιοί του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς  Σύνορα, Χαμόγελο του Παιδιού - Τα προϊόντα της εξάγονται κυρίως στην Κύπρο και στα Βαλκάνια. - Η εταιρία απασχολεί συνολικά 70 εργαζομένους μεταξύ των οποίων 38 άνδρες και 32 γυναίκες, με Μ.Ο. ηλικίας τα 35-40 χρόνια. 

ellines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...