CR7...o συνηγορος...

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει έναν φίλο της ομάδας που έχει μπλεξίματα με τις αρχές του Μαϊάμι. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι με την Τσέλσι στο Μαϊάμι στις 7 Αυγούστου. Εκεί ένας φανατικός θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και τον αγκάλιασε την ώρα που ο Πορτογάλος απομάκρυνε την ασφάλεια και ανταπέδωσε την αγκαλιά.
Ωστόσο, το συμβάν δεν βγήκε σε καλό στον νεαρό φίλαθλο από την Αλβανία, ο οποίος βρέθηκε σε μπελάδες εξαιτίας της συμπεριφοράς του και αντιμετωπίζει προβλήματα με την άδεια παραμονής του, ενώ μπορεί ακόμα και να αποβληθεί από το πανεπιστήμιο που σπουδάζει.
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια προσπάθεια να τον απαλλάξει από τις κατηγορίες έστειλε γράμμα στις αρχές του Μαϊάμι γράφοντας:"Καταλαβαίνω τη θέση σας και την σημασία του να εφαρμόζετε τους κανόνες και τους νόμους. Ωστόσο, με σεβασμό σας ζητώ να σκεφτείτε ξανά την απόφασή σας και να απαλλάξετε τον νεαρό από τις δύο εγκληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει".
πηγή: contra.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...