Ανατρεπτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι εκδόθηκαν ένταλματα σύλληψης και συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης!
Συνελήφθη επίσης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος πήγε μόνος του και παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ,
ο Γιάννης Λαγός και ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια που φέρεται να έπαιξε κεντρικό ρόλο στη δολοφονία του Φύσσα, Κώστας Πατέλης, μαζί με 9 μέλη του κόμματος.
Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για τους βουλευτές Χρήστο Παπά και Νίκο Μίχο, οι οποίοι αναζητούνται και συνολικά 34 στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Πριν από λίγο συνελήφθη ο ένας από τους δύο αστυνομικούς, που αναζητούνταν, πρόκειται για αστυνομικό της Ομάδας Δίας που υπηρετεί στην Αττική, και η εμπλοκή του στοιχειοθετήθηκε, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
«Οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν στο 15%. Ηρθα για να παραδοθώ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γερμενής της Χρυσής Αυγής στη ΓΑΔΑ.
'Οπλα στο σπίτι του Μιχαλολιάκου
Τρία όπλα χωρίς άδεια, εντόπισαν οι αστυνομικοί, στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με πηγή της ΕΛ ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα συμπεριλάβουν στη δικογραφία και τα τρία ευρήματα στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου. 
Είναι η πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση που βουλευτές συλλαμβάνονται και μάλιστα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία! Όπως μετέδωσε το ΒΗΜΑ FM σε περιπτώσεις τέτοιες που η διαδικασία είναι Αυτόφωρη δεν απαιτούνται αιτήσεις άρσης ασυλίας για τους βουλευτές.
Οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και ανακρίνονται από την αντιτρομοκρατική.
Στην υπηρεσία τους έχουν κληθεί όλοι οι αξιωματικοί της υπηρεσίας.
Δηλώσεις Σίμου Κεδίκογλου για τις συλλήψεις
«Η Δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας της. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της», δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μετά τις συλλήψεις των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.
πηγή: cretalive.gr