Μάχη για το ανύπαρκτοπ Πέναλτι για Ρεάλ...http://www.dailymotion.com/video/x156nuh_to-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9-%CF%86%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BB_sport?search_algo=2

Η αναμέτρηση στο "Martínez Valero" του Έλτσε μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Ρεάλ Μαδρίτης όδευε με μαθηματική ακρίβεια στο 1-1 από τα γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο (51') και Μποάκιε (91'), όμως στη τελευταία φάση των καθυστερήσεων ο διαιτητής αποφάσισε να "τινάξει τα πάντα στον αέρα".
Ο Μουνίθ Φερνάντεθ εφηύρε πέναλτι-φάντασμα σε αλληλοτραβήγματα μέσα στην περιοχή των Κάρλος Σάνσες (του Κολομβιανού μέσου που είχε ακουστεί έντονα και για τον Ολυμπιακό περασμένα καλοκαίρια) και Πέπε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχτηκε το απρόσμενο δώρο και το μετέτρεψε σε γκολ για το τελικό 2-1 υπέρ της Ρεάλ, και ο πόλεμος είχε πια ξεκινήσει.
Ο Πέπε υποστήριξε μετά το ματς πως του έγινε πέναλτι στη φάση του 96' ("ο παίκτης της Έλτσε με άρπαξε και με τράβηξε"), όμως δεν φαίνεται να "έπεισε" τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος "χτύπησε" μέσω Twitter λίγη ώρα αργότερα.
"Βλέποντας μία κωμωδία από το Canal+Liga (σ.σ. το κανάλι που έδειχνε απευθείας το ματς). Πάντα είναι ωραίο τέτοιες βραδινές ώρες", έγραψε ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, με τον Άλβαρο Αρμπελόα να μην αφήνει πάντως να πέσει κάτω το σχόλιο του συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας.
"Πολύ χαρούμενος με τους 3 βαθμούς! Μου αρέσει που κάποιοι αλλάζουν το θέατρο με το σινεμά, αυτό είναι πάντα καλό", ήταν η δηκτική αναφορά του στο σχόλιο του Πικέ.
Το δικό του αλατοπίπερο πρόσθεσε πάντως μετά τη λήξη και ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: "Ο Πέπε μου είπε ότι ήταν πέναλτι και ο Πικέ πρέπει να παίζει, όχι να μιλάει..."
πηγη:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...