Γέμισαν ... 2 λεωφορεία στο Τυμπάκι - 90 άτομα μεταφέρθηκαν στην Α.Δ. Ηρακλείου

Να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε στις 5:30 τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή του Τυμπακίου. Η επιχείρηση αυτή είναι αντίστοιχη εκείνης που είχε στηθεί πριν μερικές ημέρες και στην περιοχή της Επισκοπής προκειμένου η Ελληνική Αστυνομία να κάνει τις δικές της κινήσεις πρόληψης εγκληματικότητας και στην περιοχή της Μεσαράς.Να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε στις 5:30 τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή του Τυμπακίου. Η επιχείρηση αυτή είναι αντίστοιχη εκείνης που είχε στηθεί πριν μερικές ημέρες και στην περιοχή της Επισκοπής προκειμένου η Ελληνική Αστυνομία να κάνει τις δικές της κινήσεις πρόληψης εγκληματικότητας και στην περιοχή της Μεσαράς.
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε με το πρώτο φως της ημέρας στην πόλη του Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου μεταφέρθηκαν πριν από λίγο δύο λεωφορεία με 90 άτομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν είναι όλοι συλληφθέντες.
Πρόκειται για άτομα που είτε έχουν συλληφθεί, είτε έχουν προσαχθεί για διάφορους λόγους. Είναι Έλληνες ναι αλλοδαποί που περνούν τώρα το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης είτε για μία απλή εξακρίβωση στοιχείων, είτε για να διαπιστωθεί η δράση τους, είτε γιατί υπήρξαν κάποια ευρήματα στην κατοχή τους.
Ανάμεσα τους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχουν και 3 τουλάχιστον άτομα που έχουν συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών. Θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι από τους 90 δε θα καταλήξουν όλοι με σύλληψη και δικογραφία. 
Η σύλληψη τους τους προέκυψε από συντονισμένες έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών των ανδρών της ΕΛΑΣ στην ευρύτερη περιοχή. Οι έρευνες έγιναν σε σπίτια, σε αποθήκες, σε επιχειρήσεις ακόμα και σε στάνες και θερμοκήπια. 
Πάντως μέχρι τώρα τα αδικήματα που φαίνεται να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των αστυνομικών, σε σχέση με τα άτομα που έχουν στα χέρια τους, δεν είναι και λίγα. Την ίδια στιγμή οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ στην πλειοψηφία τους φαίνεται να αποχωρούν από την περιοχή ωστόσο σε κάποιες υποθέσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες συνεχίζονται και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...