Φεύγει για Γερμανία ο Παπαδόπουλος

Την Κυριακή (10/6) ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος θα ταξιδέψουν για τη Γερμανία. Εκεί, σε ειδικό κέντρο θα γίνει η επέμβαση στο γόνατο του διεθνή στόπερ και φυσικά η όλη διαδικασία θα γίνει με την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας. Χωρίς συνοδεία πήγε ο παίκτης να βγάλει μαγνητική στην Πολωνία!

Για την Γερμανία αναχωρεί την Κυριακή (10/6) ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με τη συνοδεία του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου.


Ο διεθνής στόπερ των ερυθρολεύκων υπέστη ρήξη χιαστών στην πρεμιέρα του Euro, στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Πολωνία και αντικαταστάθηκε λίγο πριν το ημίχρονο από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο Αβραάμ θα υποβληθεί σε εγχείρηση σε στο γόνατο, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας.

Όσον αφορά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού για το ιατρικό τιμ της Εθνικής και την αντιμετώπιση που είχε ο Παπαδόπουλος, θα πρέπει να σημειώσουμε τα εξής: και μόνο που επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής αναφέρει στο σημείωμα του ότι δεν υπήρξαν επιπλοκές, σημαίνει πως μάλλον κάτι δεν πάει καλά...

Φανταστείτε ότι από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού είδαν στην τηλεόραση τον Αβραάμ και… πάγωσαν. Και αυτός ψηλάφισε το γόνατο και δεν κατάλαβε ότι έχει ζημιά ο χιαστός; Ανήκουστο!

Αυτό που όμως είναι πραγματικά απίστευτο, είναι πως ο Αβραάμ πήγε ΜΟΝΟΣ του να κάνει μαγνητική στην Πολωνία, χωρίς να τον συνοδεύει κάποιος από το ιατρικό τιμ της Εθνικής! Γεγονός που προκάλεσε την έντονη απορία και του ίδιου του παίκτη. Εξαιρετική η οργάνωση της ΕΠΟ... Είναι να απορεί κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...