Hitman: Absolution

Λάμπει μα δεν είναι χρυσός. Για την ακρίβεια, η γυαλάδα της είναι το τελευταίο πράγμα που θα δει κάποιος. Ο λόγος για την καράφλα του Agent 47 ασφαλώς, που επιστρέφει με το Hitman: Absolution μετά από μεγάλη απουσία. Και έχει νέα κόλπα στη διάθεσή του.



Πρώτον μπορεί να καλυφθεί, όχι για να πρωταγωνιστήσει στο...
Gears of War αλλά να κοιτάξει πίσω από γωνίες. Μπορεί επίσης να χτυπήσει τοίχους και να κάνει θόρυβο για να προσελκύσει εχθρούς. Αναμένονται επίσης βολικές αλλαγές στο χειρισμό και έχει προστεθεί το Instinct Mode, όπου σηματοδοτούνται σημαντικά και ασήμαντα πρόσωπα στο χώρο. Δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει διαρκώς ο παίκτης πάντως.



Το πιο εντυπωσιακό ήταν το πλήθος - πολύμορφο, χωρίς επαναλαμβανόμενα μοντέλα και με πάρα πολλές ρουτίνες. Το πλήθος, η κίνηση μέσα σε αυτό και ο τρόπος που συμπεριφέρεται και αυτό και ο agent 47 αναμένεται να παίξουν μεγάλο ρόλο στο gameplay. Σύμφωνα με τους developers το κάθε άτομο έχει τη δική του αντίληψη του χώρου, και όλο το σύνολο  αξιοποιεί με πολύ καλό τρόπο τη μηχανή Glacier 2.


Η ολοκλήρωση των αποστολών θα γίνεται με διάφορους γνωστούς τρόπους αλλά και με νέα στοιχεία. Πέρα από το να μην αφήσει ρουθούνι στην πίστα ή να μην τον μυριστεί ούτε σκύλος, οAgent 47 θα μιλήσει με κατοίκους, θα μεταμφιεστεί, θα εντοπίσει μυστικά περάσματα και διάφορες εναλλακτικές με τη χρήση του Instinct Mode ή και χωρίς, και κυρίως όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει ανοιχτό σε κάποιο βαθμό gameplay. Η ελευθερία, η πολυπλοκότητα και οι διαφορετικές προσεγγίσεις έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζουν τη σειρά και το Absolution μοιάζει να μην αποτελεί εξαίρεση. Η φαινομενικά θριαμβευτική επιστροφή του Hitman θα λάβει χώρα κατά τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Μέχρι τότε, μπορείτε να "ζεσταθείτε" με το ήδη διαθέσιμο Hitman: Sniper Challenge.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...