To πρώτο επίσημο video της νέας Porsche 911


Στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο μήνα θα κάνει την εμφάνισή της η νέα γενιά της Porsche 911 και, όπως είναι φυσικό, οι χιλιάδες οπαδοί της μάρκας την αναμένουν με μεγάλη αγωνία. Λίγες εβδομάδες πριν από...
την επίσημη παρουσίαση η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο video με το εντυπωσιακό μοντέλο που φέρει την κωδική ονομασία 991.

Η νέα γενιά θα είναι πιο ελαφριά σε σχέση με την απερχόμενη κατά 45 κιλά και θα έχει μακρύτερο μεταξόνια της τάξεως των 10 εκατοστών. Από πλευράς κινητήρων θα διατίθεται με τον 3.4 και τους 350 ίππους και το μηχανικό σύνολο των 3.8 λίτρων και του 400 ίππους. Εντύπωση προκαλούν τα νούμερα που αφορούν στην κατανάλωση καυσίμου που θα κυμαίνονται στα 8,2 και 8,7 λίτρα αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει η επιλογή του κιβωτίου ταχυτήτων μεταξύ μηχανικού και διπλού συμπλέκτη τύπου με την ονομασία PDK.


zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...