Μυστικά ομορφιάς στα 20


Τα καλύτερα προϊόντα, θεραπείες και χρώματα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το δέρμα στην τρυφερή ηλικία των είκοσι.
H Emma Watson είναι μόλις 21 ετών
Μακιγιάζ
Σε αυτή την ηλικία δεν...
χρειάζεστε βαριά βάση ή φον ντε τεν. Δοκιμάστε το  Tinted Daywear Moisturiser SPF 30 της Zinc, ενώ για τα σπυράκια χρησιμοποιήστε ένα θεραπευτικό κονσίλερ όπως το Concealing Spot Treatment της Dermalogica, που θα καλύψει και ταυτόχρονα θα θεραπεύσει το προβληματικό δέρμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ ρουζ σε κρέμα όπως το The Multiple του Nars στην απόχρωση Orgasm,το οποίο θα απλώσετε στα μήλα του προσώπου, και γυρίστε τις βλεφαρίδες με το θερμαινόμενο ειδικό εργαλείο Heated Eyelash Curler της Japonesque. Ολοκληρώστε το look με μια ελαφρά χρωματισμένη κρέμα για τα χείλη όπως η Baume de Rose της By Terry.

Συνήθειες
Τα είκοσι είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε και να βάλετε στο πρόγραμμα μια καλή ρουτίνα ομορφιάς. Ένα απαλό καθαριστικό όπως το Aroma Cleanse Gel της Decléor θα ρυθμίσει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σας, ενώ αν υποφέρετε από ορμονικές διαταραχές, που έχουν ως αποτέλεσμα σπυράκια, φροντίστε το πρόσωπό σας με ένα καθαριστικό με χαμηλό δείκτη γλυκολικού οξέως, όπως το Refreshing Cleanser του Dr Murad.

Κάν’το μόνη σου
Αφιερώστε ένα λεπτό από το χρόνο σας κάθε μέρα για να χτυπήσετε ελαφρά με τα δάχτυλά σας το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στην περιοχή γύρω από τη μύτη και κάτω από το πηγούνι. Αυτή η κίνηση θα αιματώσει την επιφάνεια του προσώπου, καθαρίζοντας τους ρίπους και αφήνοντας την επιδερμίδα αναζωογονημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...