Πώς γιόρτασαν την πρώτη επέτειο γάμου Νικόλαος - Τατιάνα;



Στο νησί που πέρυσι το καλοκαίρι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, τις Σπέτσες, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους ο πρίγκιπας Νικόλας και η Τατιάνα! Το ζευγάρι έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ δεν παρέλειψε να περπατήσει στα πανέμορφα σοκάκια.

Όπως διαβάζουμε στην «Real News», το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 24 Αυγούστου. Φορώντας ένα κοραλί φόρεμα, η Τατιάνα και ο Νικόλαος -ντυμένος απλά με ένα...
γαλάζιο πουκάμισο και μπεζ παντελόνι- περπάτησαν χέρι χέρι στα σοκάκια και έκαναν βόλτα με άμαξα.

«Θέλαμε να ζήσουμε και πάλι την περσινή μέρα και αποφασίσαμε να έρθουμε στο ξενοδοχείο που περάσαμε την τελευταία μας μέρα ως εργένηδες... Οι Σπέτσες έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, γιατί είναι το μέρος όπου έκανα στην Τατιάνα την πρόταση γάμου και φυσικά το νησί που παντρευτήκαμε» είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος, που δεν θέλησε να αποκαλύψει την έκπληξη που έκανε στην σύζυγό του.

«Θέλαμε να ξαναζήσουμε τις στιγμές του γάμου μας. Είμαι πολύ συγκινημένη και γεμάτη συναισθήματα για την αποψινή βραδιά», δήλωσε η Τατιάνα, προσθέτοντας πως αγαπά πολύ την Ελλάδα, ενώ μαθαίνει την γλώσσα μας και... να μαγειρεύει τις αγαπημένες σπεσιαλιτέ του καλού της!

Αυτό που λείπει για να ολοκληρωθεί η ευτυχία του ζευγαριού είναι ο ερχομός του πελαργού. «Θέλουμε παιδιά αλλά όχι ακόμη. Τώρα ζούμε τις στιγμές του γάμου μας», τόνισαν και οι δύο.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...