Έφαγε πόρτα η Paris Hilton



Αυτό ήταν… Η Paris Hilton θα βάλει μαύρες πλερέζες. Θα κλειστεί σε μοναστήρι, μη σας πω ότι θα πέσει σε βαθιά μελαγχολία.

Ο λόγος; Μα δεν πουλάει πια!!!! Οι Αμερικανοί φαίνεται ότι βαρέθηκαν τα καπρίτσια της άτακτης κληρονόμου και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να μάθουν πια τι κάνει στην προσωπική της ζωή.

Έτσι το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι της Paris που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση το είδαν μόνο…
409.000 τηλεθεατές με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του καναλιού να το κόψουν άρον, άρον.

Εμ, κι αυτή κατακάηκε πια από τις τόσες εμφανίσεις. Όποια πέτρα κι αν σήκωνες την Paris έβλεπες από κάτω. Λογικό ήταν να τη βαρεθεί ο κόσμος.

Η Paris πάντως για να χωνέψει την αποτυχία ξέσπασε στις πιστωτικές της κάρτες και πήγε για ψώνια στις πιο ακριβές μπουτίκ της Ιταλίας..

Μπορεί όμως το ριάλιτι να μην το είδαν πολλοί τηλεθεατές, όμως η Paris παρηγοριέται αφού οι followersτης στο twitter αγγίζουν τους 4,5 εκατομμύρια ανθρώπους.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...