Οι φίλοι και οι εχθροί του Ζούρου


Οι φίλοι και οι εχθροί του ΖούρουΟ Ηλίας Ζούρος πέρα από το ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή έχει κι αυτόν του...
ξεναγού για την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Τα λημέρια είναι γνωστά στον ίδιο από την παρουσία του στον πάγκο της Ζαλγκίρις. Αυτό έχει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του για την ελληνική ομάδα.

Ο κόουτς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Κάουνας (τρεις τίτλοι είναι αυτοί που κατέκτησε μέσα σε πέντε μήνες με τη Ζαλγκίρις: πρωτάθλημα, Κύπελλο και βαλτική λίγκα) και αν-με το καλό-η Εθνική φτάσει μέχρι τα προημιτελικά θα έχει σίγουρα συμμάχους στην κερκίδα. Εκτός κι αν τύχει να αναμετρηθεί η Εθνική με τους Λιθουανούς.

Ωστόσο στο Βίλνιους, όπου θα γίνουν οι τρεις αγώνες της δεύτερης φάσης, ο Ηλίας Ζούρος αντιμετωπίζεται ως... εχθρός. Κι αυτό γιατί ανήκει στη Ζαλγκίρις, τη μισητή αντίπαλο και μεγάλη ανταγωνίστρια της ομάδας της πρωτεύουσας, Λιέτουβος Ρίτας. Άρα στους αγώνες του Βίλνιους, πιθανώς η Εθνική να έχει να αντιμετωπίσει και την εξέδρα.

Σε πρώτη φάση, πάντως, στο «ουδέτερο» έδαφος του Αλίτους η Εθνική δεν θα έχει ούτε φίλους (πέρα από τους «Πελαργούς») ούτε εχθρούς.

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...