Λίβερπουλ κορυφής!

Λίβερπουλ κορυφής!Σπουδαία εμφάνιση, τρία γκολ, εύκολη νίκη και κορυφή! Η Λίβερπουλ επικράτησε με σκορ 3-1 της Μπόλτον στο «Άνφιλντ» για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα, παρουσιάζοντας επί χόρτου όλα όσα θέλει να βλέπει ο Κένι Νταλγκλίς και οι οπαδοί της ομάδας!

Οι «κόκκινοι» πραγματοποίησαν εμφάνιση που αποδεικνύει σε μεγάλο βαθμό πως...

το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο «King Kenny» διακρίνεται από μεγάλη ποιότητα και πως η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, θα μπορούσε να είναι απλά ο μίνιμουμ στόχος.

Οι Χέντερσον και Άνταμ πέτυχαν το πρώτο τους γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ έπειτα από τη μετακίνησή τους στο «Άνφιλντ» κατά τη διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Το σκορ άνοιξε ο νεαρός πρώην μέσος της Σάντερλαντ στο 15ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και μην αγχώνονται, παρά το εύθραυστο σκορ (1-0).

Ο Σκρτελ στο 52’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και ένα λεπτό αργότερα, ο Τσάρλι Άνταμ άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, κάνοντας το 3-0 υπέρ των «κόκκινων». Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ιβάν Κλάσνιτς, που παραβίασε την εστία του Πέπε Ρέινα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Ρέινα, Χοσέ Ενρίκε, Άγκερ, Κάραγκερ, Κέλι (30’ Σκρτελ), Χέντερσον (76’ Μάξι), Ντάουνινγκ, Λούκας, Άνταμ, Σουάρες (76’ Κάρολ), Κάουτ

Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Στέινσον, Ρόμπινσον, Κέιχιλ, Νάιτ, Μουάμπα (26’ Μ. Ντέιβις), Ινγκλς (56’ Τουντσάι), Πετρόφ, Ρίο Κόκερ, Ντέιβις (71’ Πράτλεϊ), Κλάσνιτς
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...