-500γρ. γλυκιά σαντιγί
-40 μικρά μαρεγκάκια
-500γρ. φράουλες
-4 κουτ. γλυκού ξύδι μπαλσάμικο
-½ κουτ. γλυκού ροζ πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
-3 κουτ. γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη
-μπόλικη άχνη ζάχαρη (για το πασπάλισμα)
-12 ποτήρια (για το σερβίρισμα του γλυκού)
Εκτέλεση:
Αφού κρατήσουμε στην άκρη 12 ολόκληρες φράουλες για τη διακόσμηση των γλυκών στο τέλος, αφαιρούμε τα πράσινα φυλλαράκια από τις υπόλοιπες και τις κόβουμε στα 4. Στη συνέχεια, τις ρίχνουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη, το ξύδι μπαλσάμικο και το ροζ πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τις φράουλες να μαριναριστούν, ενώ εμείς αρχίζουμε να στήνουμε τα γλυκάκια μας. Σπάμε 12 μαρεγκάκια και ρίχνουμε από ένα μέσα σε κάθε ποτήρι. Προσθέτουμε από πάνω (σε κάθε ποτήρι) 1 κουτ. σούπας σαντιγί και 1 κουτ. σούπας περίπου μαριναρισμένες φράουλες (πάνω από τη σαντιγί). Στη συνέχεια, ρίχνουμε από πάνω ακόμα 1 κουτ. σούπας σαντιγί και προσθέτουμε 1-2 θρυμματισμένα μαρεγκάκια. Διακοσμούμε κάθε πάβλοβα με μια ολόκληρη φράουλα και πασπαλίζουμε με μπόλικη άχνη ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!
Ευχαριστούμε...