Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον ισχυρό άνδρα της Apple



Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον ισχυρό άνδρα της Apple
παραίτηση του Steve Jobs, του ισχυρού άνδρα της Apple, αποτελεί φυσικά την είδηση της ημέραςκαθώς η εταιρεία είναι αυτή τη στιγμή ηπλουσιότερη των ΗΠΑ, με περισσότερα μάλιστα χρήματα ακόμα και από το ίδιο το αμερικανικό κράτος !
Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον επιτυχημένο Steve Jobs, τον άνθρωπο που μας έδωσε τα iPod, τα iPhone και τα Mac...

1. Δεν είχε τελείωσε πανεπιστήμιο. Όπως και ο Mark Zuckerberg, έτσι και ο Steven Jobs δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τις πανεπιστημιακές σπουδές τους.
2. Είχε δηλώσει ότι... είχε κάνει χρήση παραισθησιογόνων LSD.
3.  Δεν κάνει φιλανθρωπίες και όταν έγινε διευθύνων σύμβουλος της Apple ''έκοψε'' όλα τα φιλανθρωπικά προγράμματα της εταιρείας.
4. Το όνομα του βιολογικού του πατέρα ήταν Abdulfattah Jandali, μουσουλμάνος από τη Συρία. Ο Jobs ήταν υιοθετημένος.
5. Είχε πει ψέματα στο Steve Wozniak όταν έφτιαξαν το παιχνίδι Breakout για το Atari. H εταιρεία πλήρωσε 5.000 δολάρια, αλλά ο Jobs είπε ότι η αμοιβή ήταν μόνο 700 δολάρια τα οποία και μοιράστηκαν 50-50. Έτσι ο Wozniak έλαβε μόνο 350 δολάρια...
mediagate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...