"Γκέλαρε" η Αργεντινή στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα (vid)

Κατώτερη του αναμενόμενου η Αργεντινή δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βολιβίας παραχωρώντας της ισοπαλία στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα.Η παρέα του Μέσι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, με το γκολ του Εντιβάλντο Ρόχας Ερμόσα στο 48'για λογαριασμό των Βολιβιάνων, να προσθέτει έναν ακόμη πονοκέφαλο στην προσπάθεια για τη νίκη. 

Εν τέλει ο Αγουέρο στο 76ο λεπτό (είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα) ισοφάρισε για την Αργεντινή σε 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα.

Οι συνθέσεις: 

Αργεντινή: Ρομέρο, Σανέτι, Νικολάς Μπουρντίσο, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Ρόχο, Μπανέγκα, Μαστσεράνο, Καμπιάσο (46' Ντι Μαρία), Λαβέτσι (71' Αγκουέρο), Μέσι, Τέβες.

Βολιβία: Άριας, Λόρχιο Άλβαρες, Ράλδες, Ρόναλντ Ριβέρος, Λουΐς Γκουτιέρες, Ρόμπλες, Φλόρες, Χοσελίτο Βάκα (64' Χοσέ Λουΐς Τσάβες), Γιασμάνι Κάμπος (80' Χουάν Κάρλος Άρσε), Εντιβάλντο Ρόχας Ερμόσα (90' Ρούντι Καρντόσο), Μαρσέλο Μορένο Μάρτινς.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...