Facebook vs Twitter



facebook vs twitter
Χωρίς αμφιβολία, το Facebook και το Twitter είναι οι 2 κολοσσοί των social networks. Η αλήθεια είναι ότι το Facebook είναι ο κυρίαρχος με μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια μέλη (δείτε και τον χάρτη με τις φιλίες του Facebook) παραπάνω αλλά και το Twitter δεν πάει πίσω καθώς μέρα με την μέρα αποκτάει νέους οπαδούς! Δείτε παρακάτω μία ενδιαφέρουσα σύγκριση μεταξύ του Facebook και του Twitter…


facebook vs twitter
Φυσικά το endiaferonta.com υπάρχει και στα 2 sites. Μην ξεχάσετε να μπείτε στη παρέα μας, κάνοντας like στο Facebook fan page μας ή να μας ακολουθήσετε στο  Twitter.
Σίγουρα αρκετοί αναρωτιέστε γιατί το Facebook είναι μπλε και όχι κάποιο άλλο χρώμα. Υπάρχει βέβαια λόγος και σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε γιατί είναι έτσι… Δείτε γιατί είναι μπλε εδώ… Διαβάστε επίσης μερικά πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζατε για το Facebook
Πάντως παρά την επιτυχία του Facebook, υπάρχουν αρκετοί που το μισούν. Όχι απαραίτητα για την επιτυχία του αλλά την συμπεριφορά μερικών ατομών μέσα στο Facebook. Διάβασε εδώ τους 12 λόγους για να μισείς το Facebook.
Όπως είναι λογικό, μετά την επιτυχία του Facebook, γέμισε το διαδίκτυο πάρα πολλά παρόμοια sites με το συνθετικό «book» στο όνομά τους. Ένα από αυτό είναι και το skinbook, το οποίο είναι ουσιαστικά το Facebook των γυμνιστών.
Τέλος δείτε μερικά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα όπως το πως θα ήταν μερικά δημοφιλή sites αν υπήρχαν πριν το 1970, 20 αστεία t-shirts με θέμα το Facebook, πως θα ήταν ο Super Mario αν ήταν παιχνίδι για το Facebook και πόσες θερμίδες καίτε με ένα απλό «τιτίβισμα» στο Twitter.


Διαβάστε περισσότερα: Facebook vs Twitter | Endiaferonta.com http://endiaferonta.com/?p=28254#ixzz3qG8AzMH5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...