Πάει Κατάρ ο Γκουαρντιόλα



Εξωπραγματική πρόταση ύψους 36 εκατ. ευρώ ετησίως, ετοιμάζει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά από τρεις περιόδους στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» και συνολικά 10 κερδισμένους τίτλους, ο Γκουαρντινιόλα αποφάσισε να ανταποκριθεί στο φετινό συμβόλαιό του, στη συνέχεια να μείνει εκτός για ένα έτος προκειμένου να ξεκουραστεί, και ακολούθως την περίοδο του 2013-2014, να εργαστεί για την εθνική ομάδα του Κατάρ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Άποψη», ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης αποτελεί «διακαή πόθο» του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ, του σεΐχη Χαμάντ Μπιν Καλίφα Μπιν Αχμάντ Αλ Τανί.
Να σημειωθεί ότι ο Γκουαντιόλα αγωνίστηκε στην Αλ Αχλί την περίοδο 2003-2005 και κατά τη διάρκεια της παραμονής του ανέπτυξε πολύ καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιρικούς αξιωματούχους του Κατάρ, υποστηρίζοντας μάλιστα την υποψηφιότητα της χώρας για την ανάληψη του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2022.
Πηγή : Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...