Αφεντικό ο Ψωμιάδης!!!



Μετά και από τις υπογραφές που απέμεναν και έγιναν πράξη πλέον το απόγευμα της προσεχής Δευτέρας (27/06) ο Big Mac είναι να πάρει και τυπικά το χρίσμα στην Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής και μία μέρα μετά να πιάσει δουλειά.
Ο Μάκης Ψωμιάδης θα πρέπει να θεωρείται μετά την μεταμεσονύχτια εξέλιξη ως το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Ηρακλής μετά την συμφωνία μεταξύ του ιδίου με τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνη Ρέμο, και τον Γ.Σ. Ηρακλής.
Επόμενο ήταν σχεδόν αμέσως να αναπτυχθεί ιδιαίτερα έντονη φημολογία πως ο νέος προπονητής του Ηρακλή στην νέα εποχή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτήν της παρουσίας του Μάκη Ψωμιάδη θα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Μία φημολογία που δεν επιβεβαιώνεται από καμία από τις δύο πλευρές αλλά αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα την ίδια ώρα που πληροφορίες να κάνουν λόγο για επαφές με τεχνικό από το εξωτερικό.
Παράλληλα μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι παίκτες από αυτούς που βρίσκονταν στο ρόστερ του Ηρακλή ή και της Καβάλας θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας ομάδας του "Γηραιού" με τους Σερζ Ντιέ και Μπένζαμιν Ονουάτσι να είναι δύο από τους σίγουρους.
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει γίνει γνωστό πως η πρώτη συγκέντρωση του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.
Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...