Πάει Καταλονία ο Φάμπρεγας!

Πάει Καταλονία ο Φάμπρεγας!Στη Βαρκελώνη θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Σεσκ Φάμπρεγας. Ο λόγος είναι απλά η επιστροφή στην πατρίδα και στην οικογένειά του για διακοπές, όμως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα βρει έτσι την ευκαιρία σύμφωνα με δημοσιεύματα να αρχίσει ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων. Και αυτή τη φορά είναι πιο αισιόδοξη από ποτέ.

Το συνεχές χρόνιο πρέσινγκ των «μπλαουγκράνα» έχει κουράσει την Άρσεναλ που ετοιμάζεται να ανακοινώσει έναν νέο ηγέτη για τη μεσαία της γραμμή. Τον 23χρονο Αργεντινό Ρικάρντο Αλβάρες της Βελέζ. Η μεταγραφή θα κοστίσει στους...

«κανονιέρηδες» κοντά στα 15 εκ ευρώ και θα τους κάνει γενικά πιο διαλλακτικούς στο θέμα του Φάμπρεγας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει διαμηνύσει ότι ο παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο έναντι 45 εκ ευρώ. Η Μπαρτσελόνα είχε προσφέρει ανεπιτυχώς 30 εκ πριν λίγες μέρες και τώρα ετοιμάζει μία νέα πρόταση της τάξης των 35 εκ ευρώ συν αρκετά μπόνους τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, ενώ συζητά και για κάποιους δανεισμούς παικτών.

Από το περιβάλλον του προέδρου της Σάντρο Ροσέλ εκφράζεται αισιοδοξία ότι το ντιλ αυτή τη φορά θα είναι πετυχημένο και οι πρώτες συζητήσεις αναμένονται να γίνουν με την άφιξη του Σεσκ στην Καταλονία για τις διακοπές του.

Άκης Βαΐου
http://www.sport-fm.gr/article/484089

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...