Φάτε τον Αβραάμ. Καλύτερα!

Φάτε τον Αβραάμ. Καλύτερα!• Προσανατολίζεται, λέει, η ΕΠΟ να κόψει τον Αβραάμ από την Εθνική ομάδα, επειδή έπαιζε στοίχημα στο Ίντερνετ, το λεγόμενο παράνομο. Τέτοιο έγκλημα έκανε ο Αβραάμ. Ασφαλώς και να τον κόψουν από την εθνική ομάδα. 

• Άλλωστε, αποκλείεται άλλος παίκτης της εθνικής να παίζει στοίχημα, στο Ίντερνετ. Όσοι παίζουν, παίζουν στον ΟΠΑΠ. Έτσι δεν είναι; Αν και νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές γενικά απαγορεύεται βάσει κανονισμών να στοιχηματίζουν, αλλά τέλος πάντων. 

• Όμως, μην νομίζει κανείς ότι στον Ολυμπιακό και γενικότερα οι Ολυμπιακοί θα…
πεθάνουν κι από τη λύπη τους για τον αποκλεισμό του Αβραάμ από την εθνική ομάδα. Το αντίθετο! Καλύτερα να τον φάνε από την εθνική, λέω εγώ. 

• Σοβαρά τώρα. Να είναι πιο ξεκούραστος στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Έχει και Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, μια χαρά θα του έρθει του Ολυμπιακού. Κουτί θα του έρθει, να παίζει ο Αβραάμ μόνο στον Ολυμπιακό κι όχι στην εθνική ομάδα, που όσο το σκέφτομαι έχει παιχνίδια το φθινόπωρο στο Ισραήλ, τη Γεωργία, τη Λετονία. Που να τρέχεις εκεί και να γυρίζεις πτώμα εδώ. Και μετά να παίζεις και στα τελικά του Γιούρο το άλλο καλοκαίρι και να είσαι πτώμα την άλλη σεζόν. 

• Βρε μια χαρά θα είναι στο Ρέντη ο Αβράμης του χρόνου. Ας παίζουν οι ξενιτεμένοι, ο Παπασταθόπουλος, ο Μόρας, ο Κυργιάκος κι ο Λουκάς ο Βύντρα, αν χρειαστεί. 

• Αλλά αμφιβάλλω αν θα μου δώσουν τέτοια χαρά… 

Κ. Νικολακόπουλος
http://www.sport-fm.gr/article/484076

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...