50% έκπτωση σε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια!



Το καλοκαιράκι έφτασε και δεν θα αργήσει η ώρα για να φύγουμε για τα νησιά; Εσύ έκλεισες τα εισιτήρια σου για τον καλοκαιρινό σου προορισμό; Όχι; Καλά έκανες γιατί σε περιμένει μία εκπληκτική προσφορά! Με μόνο 5€ μπορείτε να πάρετε…
 έκπτωση 50% για τα ακτοπλοικά σας εισιτήρια. Πιο συγκεκριμένα:
50% έκπτωση επί της δημοσιευμένης economy τιμής για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο από Πειραιά ή Ραφήνα για δρομολόγια των: Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan και Ventouris Sea Lines για τους παρακάτω προορισμούς:
Κύθνο / Σέριφο / Σίφνο / Μήλο / Κίμωλο / Φολέγανδρο / Σίκινο / Ίο / Σαντορίνη / Σύρο / Τήνο / Μύκονο / Πάρο / Νάξο / Αμοργό / Κουφονήσι / Κώ / Ρόδο / Ηράκλειο.
Φυσικά μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια. Για να αγοράσετε το κουπόνι πατήστε click εδώ.
Αφού κλείσετε το εισιτήριο σας, μπείτε στο kleino.gr για να κλείσετε δωμάτια ξενοδοχείων στις καλύτερες τιμές! Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε στο ftinia.com και να δείτε τι προσφορές υπάρχουν για ξενοδοχεία. Θα εντυπωσιαστείτε με τις εκπτώσεις που μπορείτε να βρείτε!
Τέλος για όσους θέλουν να πάνε στο εξωτερικό, στο kleino.gr μπορείτε να κλείσετε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό θέλετε! Δοκιμάστε το και δείτε πόσο φτηνότερα μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας!
Ότι και να επιλέξετε σας ευχόμαστε καλές διακοπές!


Διαβάστε περισσότερα: 50% έκπτωση σε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια! | Endiaferonta.com http://endiaferonta.com/?p=32361#ixzz3qGAxUOmT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...