Ο Μέσι έγινε 24 και δήλωσε: "Αργεντινή όπως Μπαρτσελόνα"

Τα 24 του γενέθλια γιόρτασε την Παρασκευή ο Λιονέλ Μέσι, αλλά αποφάσισε να το πράξει λιτά δειπνώντας με τα αδέλφια του σε εστιατόρια. Ο άσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα και είναι προσηλωμένος σ’ αυτό.

O κορυφαίος παίκτης στον κόσμο μίλησε στο αργεντίνικο TyCSports, για την εμπειρία του στην «μπιανκοσελέστε»: «Ελπίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πάντα υπάρχει συζήτηση για εμένα στην Αργεντινή επειδή η εθνική ομάδα δεν κέρδισε τίποτα. Κατάφερα τα πάντα στην Μπαρτσελόνα και αυτό μου το αναγνωρίζουν».
Όσον αφορά τη συμπεριφορά των οπαδών προς το πρόσωπό του: «Για εμένα είναι το καλύτερο πράγμα. Στο μοναδικό μέρος που μου φέρονται όπως στην Μπαρτσελόνα είναι στην Αργεντινή».
O Mέσι χαρακτήρισε την εθνική Αργεντινής ως...
ένα πολύ ωραίο γκρουπ ανθρώπων και τόνισε πως ο πρώτος της στόχος είναι η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, το οποίο κάνει σέντρα την 1η Ιουλίου.
http://contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Barcelona/330237.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...