Αμερικανικό όνειρο


Οι celebrities, που είναι οι γκουρού του ευ ζην και της ανέμελης ζωής, ξέρουν να επιλέγουν τις ομορφότερες περιοχές των ΗΠΑ για τις διακοπές τους. Εσύ πάρε στο ένα χέρι μία βαλίτσα με τα απαραίτητα και στο άλλο μία άδεια για να χωρέσεις τις αναμνήσεις σου και ξεκίνα μαζί τους για ένα ταξίδι στον κόσμο της dolce vita, όπως το προτείνει το περιοδικό ΄Playboy΄!

South Beach, Miami


Myth Βuster: Η πιο «καυτή» πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, το Μαϊάμι, ήταν πάντοτε το βασίλειο του clubbing. Εκεί όπου η Λατινική Αμερική συναντά το σύγχρονο urban lifestyle, το South Beach δεν θα σε αφήσει σίγουρα να βαρεθείς. Η έντονη νυχτερινή ζωή, τα exclusive μαγαζιά με την αυστηρή «πόρτα» και οι τροπικές παραλίες έχουν βρει πιστές οπαδούς τις Μπιγιονσέ και Τζένιφερ Λόπεζ.
Hotel: Στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Fontainebleau θα νιώσεις κι εσύ σαν αληθινή σταρ. Αφού δοκιμάσεις το «εθνικό» άθλημα του Μαϊάμι, το γκολφ, μπορείς να χαλαρώσεις στο διώροφο spa με αναζωογονητικές θεραπείες (www.fontainebleau.com).
Trip Tip: Περπάτησε κατά μήκος της ξύλινης αποβάθρας από την 21η έως και την 47η οδό, απολαμβάνοντας τον ωκεανό από τη μία πλευρά και τις προσόψεις των παστέλ παραδοσιακών σπιτιών από την άλλη. Θυμήσου ότι την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα διοργανώνονται στη Μικρή Αβάνα αυτοσχέδια πάρτι με σάλσα και ζωντανή μουσική από ντόπιους καλλιτέχνες. Μην παραλείψεις μία επίσκεψη στη Fly Boutique (Lincoln Rοαd 650), όπου θα ανακαλύψεις vintage επώνυμα κομμάτια, όπως ζώνες Prada και φορέματα Pucci, σε λογικές τιμές.

British Virgin Islands


Myth Buster: Ορμητήριο θρυλικών πειρατών κατά το παρελθόν, οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι αποτελούν πλέον το ιδανικό καταφύγιο για πολλούς διάσημους που αναζητούν απομόνωση. Η Μαράια Κάρεϊ και η Σιένα Μίλερ με τους αγαπημένους τους επιλέγουν το ιδιωτικό νησί Necker, ένα από τα ακριβότερα resorts στον κόσμο. Για κάτι λιγότερο εξεζητημένο υπάρχει το Jost Van Dyke, το «ξυπόλυτο» νησί που φημίζεται για τις εξωτικές παραλίες και τα καταγάλανα νερά του, τα οποία φιλοξενούν κοπάδια από θαλάσσιες χελώνες.
Hotel: Το Pink House, μία πολυτελής ιδιωτική κατοικία ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, υπόσχεται χαλάρωση πολλών αστέρων σε τροπικό στυλ, αφού είναι κυριολεκτικά κρυμμένo στους φοίνικες, όπως θα δεις και στο www.pinkhousebvi.com.
Trip Tip: Χαλαρή διάθεση και εξαιρετικές σπεσιαλιτέ με αστακό θα απολαύσεις στο Stress Free Bar, ενώ στο Foxy Bar θα δοκιμάσεις το απίστευτο ρούμι δικής τους παραγωγής. Παρά τη βρετανική κυριότητα του νησιού, το νόμισμα που χρησιμοποιείται είναι το δολάριο. Must αποτελούν τα μαθήματα scuba diving, αφού σίγουρα θα τα χάσεις με τη μαγεία του βυθού.

Maui, Hawaii


Myth Buster: Η Λίντσεϊ Λόχαν και η Κόρτνεϊ Κοξ δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το ειδυλλιακό νησί και τις ξεχωριστές δραστηριότητες που αυτό προσφέρει. Στο Μάουι το παιχνίδι με τα κύματα στη Ho’okipa, η περιήγηση στα ηφαιστειογενή μυθικά βουνά και το χαβανέζικο μασάζ lomilomi σε ένα από τα αμέτρητα spa αποτελούν την επιτομή της ξενοιασιάς.
Hotel: Τι καλύτερο από το Four Seasons με την πισίνα τεραστίων διαστάσεων, που ενώνεται μάλιστα με τη θάλασσα! Από Δεκέμβριο μέχρι Απρίλιο στις εκδρομές με ιστιοπλοϊκό που διοργανώνει το ξενοδοχείο θα δεις live ντοκιμαντέρ με τις φάλαινες φυσητήρες να παίζουν στα ανοιχτά (www.fourseasons.com/maui/).
Trip Tip: Μοναδική εμπειρία είναι ένα γεύμα στο εστιατόριο Mala Ocean, που βρίσκεται σε πλατφόρμα πάνω από το νερό της παραλίας Lahaina. Μία συναρπαστική διαδρομή μέσα από τη ζούγκλα θα σε οδηγήσει στο Εθνικό Πάρκο Haleakala με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες. Επίσης, μην παραλείψεις να περάσεις από το Grandmas Coffee για τον τελειότερο οργανικό καφέ.

Hamptons, Long Island


Myth Buster: Για τα αμετανόητα παιδιά της πόλης που θέλουν να απομακρυνθούν από τους τρελούς ρυθμούς της, αλλά πάντα σε απόσταση ασφαλείας, υπάρχει η εξαιρετική λύση του Hamptons. Στο παραθαλάσσιο θέρετρο, που απέχει μία ανάσα από τη Νέα Υόρκη, έχουν τα υπερπολυτελή εξοχικά τους διάσημα city girls, όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Ρενέ Ζελβέγκερ, αφού λατρεύουν το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα με θέα τον Ατλαντικό. Άλλωστε, δεν υπάρχει ωραιότερη εμπειρία από το να απολαμβάνεις τις ομορφιές και τη γαλήνη της φύσης, ενώ βρίσκεσαι δίπλα στην πιο συναρπαστική πόλη του κόσμου.
Hotel: Στο ξενοδοχείο 1708 House η διαμονή σου θα γίνει ένα ταξίδι στο χρόνο, αφού τα τρία κεντρικά του κτίρια είναι χτισμένα το 18ο, το 19ο και τον 20ό αιώνα αντίστοιχα. Το κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικά διακοσμημένο, κυρίως με αντίκες, χωρίς όμως να λείπουν οι μοντέρνες ανέσεις. Δες τα όλα στο www.1708house.com.
Trip Tip: Στο μουσείο Montauk Point Lighthouse έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις με ατμοσφαιρικό τρόπο στο παρελθόν μέσα από έναν αληθινό φάρο με ασύλληπτη θέα. Πρωτότυπα sundresses, πολύχρωμα καπέλα και χειροποίητα κοσμήματα σε περιμένουν στο hip κατάστημα Tauk (www.taukmontauk.com). Απόλαυσε το ποτό σου στο μοναδικόLe Flirt (44 Three Mile Harbour Rd), με live από τους καλύτερους DJs, ενώ δεν αποκλείεται δίπλα σου να χορεύει και ο P. Daddy!
Napa Valley, California 

Myth Buster: Χρυσοκίτρινοι αμπελώνες, πεδιάδες με πολύχρωμα αγριολούλουδα και καταπράσινοι λόφοι συνθέτουν το σκηνικό με τους ωραιότερους χρωματικούς συνδυασμούς που έχεις αντικρίσει ποτέ. Στην κοιλάδα Napa θα ανακαλύψεις ίχνη των Ινδιάνων Ουάπο, αλλά και των πρώτων χρυσοθήρων. Το συναρπαστικό παρελθόν της περιοχής σε συνδυασμό με τις αμέτρητες οινοποιίες, που περιμένουν τους επισκέπτες για δοκιμή των ξεχωριστών κρασιών τους, έχουν γοητεύσει από το σνομπ ζεύγος Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ μέχρι και την Κλόντια Σίφερ.
Hotel: Στο ξενοδοχείο Indian Springs Resort and Spa θα νοικιάσεις το δικό σου cottage για να νιώσεις λίγο καουμπόισσα, ενώ θα βουτήξεις στην τεραστίων διαστάσεων πισίνα του μέχρι να έρθει η ώρα για μία χαλαρωτική περιποίηση στο εξωτικό spa του Budhha Pond
(www.indianspringscalistoga.com).
Trip Tip: Δοκίμασε ένα αξέχαστο δείπνο με σπάνιες γεύσεις ποταμόψαρων ή ακόμη και ένα παραδοσιακό αμερικανικό burger με ντόπιο τυρί στο Angele δίπλα στο ποτάμι (www.angelerestaurant.com). Επίσης, τα θερμά λουτρά στην περιοχή Calistoga, που συνδυάζουν ηφαιστειακή στάχτη με ζεστό νερό, προσφέρουν ολική αναζωογόνηση.

Bahamas

Μyth Buster: Η καρδιά του μεγάλου νησιωτικού κράτους χτυπάει στην πρωτεύουσα Nassau, που βρίσκεται στο νησί New Providence. Η Τζένιφερ Χάντσον και η Τζέιμι Κινγκ λατρεύουν τα τροπικά τοπία σε συνδυασμό με το έντονο nightlife. Μάλιστα, ο Τζόνι Ντεπ ξετρελάθηκε τόσο με το μέρος, που αγόρασε ένα ολόκληρο νησί. Αν θέλεις να απολαύσεις την τέλεια εξωτική εμπειρία, επισκέψου το μεγαλύτερο και πλέον πρωτόγονο νησί, που ακούει στο ελληνικό όνομα Άνδρος!
Hotel: Στο Paradise Island δεν θα μπορούσες να περιμένεις τίποτε λιγότερο από ένα παραδεισένιο θέρετρο, ονόματι Atlantis, όπου μπορείς να παίξεις με δελφίνια σε κοραλλιογενή ύφαλο, να περάσεις ατέλειωτες ώρες ξενοιασιάς στο water park, να κάνεις ορειβασία, τένις, γκολφ και πολλές άλλες δραστηριότητες (www.atlantis.com).
Trip Tip: Κοντά στην περιοχή αποβίβασης των κρουαζιερόπλοιων στη Nassau βρίσκεται το Παζάρι της Ψάθας, όπου πωλείται κάθε είδους ψάθινη δημιουργία μαζί με ξυλόγλυπτα και άλλα αναμνηστικά. Στο Café Martinique (Marina Village, Paradise Island) δοκίμασε cocktails με εκλεκτό τοπικό μαύρο ρούμι, αλλά και λαχταριστά γαλλικά πιάτα από τον chef των επωνύμων, Jean-Georges Vongerichten.

Cabo San Lucas, Mexico


Myth Buster: Λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο, θεϊκές παραλίες και υπερπολυτελή θέρετρα έχουν κάνει το Cabo San Lucas στη Μεξικάνικη Ριβιέρα μία σίγουρη στάση κάθε κρουαζιέρας. Η αρχή έγινε με τα γυρίσματα των δημοφιλών σειρών «Entourage» και «Laguna Beach», όπου πολλοί εντυπωσιάστηκαν από τη χαλαρή κουλτούρα. Αμέσως έγινε hot spot όταν διαδόθηκε από στόμα σε στόμα χάρη στις Εύα Λονγκόρια και Τζέσικα Σίμσον, που ξετρελάθηκαν με την περιοχή.
Hotel: Στο resort ME Cabo τα τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα στα δωμάτια, οι 24ωρες υπηρεσίες του μπάτλερ και οι εξωτικοί κήποι έχουν κάνει τις Τζέσικα Μπίελ και Τάρα Ριντ μόνιμες πελάτισσες (www.me-cabo.com).
Trip Tip: Στο Zoo Bar and Dance τα ξέφρενα πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξυπνήσουν σίγουρα το animal που κρύβεις. Τέλος, στο θρυλικό μπαρ Sammy Hagar’s Cantina θα απολαύσεις αυθεντική μεξικάνικη τεκίλα, την οποία μπορείς να προμηθευτείς και για το σπίτι (www.cabowabocantina.com).

Αναδημοσίευση από το τεύχος Απριλίου Νο78 του περιοδικού ΄Celebrity΄.

3 σχόλια:

  1. Right now it appears like Movable Type is the top blogging
    platform available right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?
    My weblog casual dining

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I got this site from my friend who shared with me concerning this web site and at the moment this time I am visiting this site and reading very informative content at this place.
    Also visit my weblog : project tracking tool

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thanks on your marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you are a great author.
    I will ensure that I bookmark your blog and will come back from now on.
    I want to encourage you to ultimately continue your great
    writing, have a nice weekend!
    Stop by my page - seafood

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...