Το Spotify έρχεται στην Ελλάδα, ετοιμάσου για πολύ μουσική (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΙΜΕΣ)

Το Spotify έρχεται στην Ελλάδα
Σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της μουσικής. Το Spotify έρχεται στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ σύντομα.

ΤΟ SPOTIFY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. SOUNDTRACK YOUR LIFE ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ 24/7

Με 20 εκατομμύρια τραγούδια διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο και 24 εκατομμύρια χρήστες, το Spotify αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη υπηρεσία για streaming μουσικής σε κάθε συσκευή. Το μόνο που αρκεί είναι σύνδεση στο internet και ένα smartphone, tablet, PC, Mac για να ακούσεις μουσική. Το Spotify έρχεται Ελλάδα σύντομα μεγαλώνοντας το δίκτυο των 28 χωρών που ήδη λειτουργεί και προσφέρει μουσική κάθε μέρα, όλη μέρα.
Το Spotify στην Ελλάδα θα λειτουργεί όπως και στον υπόλοιπο κόσμο με τρεις διαφορετικές επιλογές: Δωρεάν, Unlimited, Premium όπου η επιλογή Premium σημαίνει ένα μικρό μηνιαίο κόστος για μουσική χωρίς περιορισμούς σε όλες τις συσκευές και την δυνατότητα αποθήκευσης της μουσικής για offline χρήση.

ΤΟ SPOTIFY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ. UNLIMITED 3.49EUR – PREMIUM 6.99EUR

Η τιμή του Spotify Premium στην Ελλάδα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και θα είναι παρόμοιες με άλλων Ευρωπαϊκών χωρών όπως για παράδειγμα της Πορτογαλίας. Δωρεάν με διαφημίσεις, Spotify Unlimited με τιμή 3.49 ευρώ / μήνα χωρίς διαφημίσεις, Spotify Premium με κόστος 6.99 ευρώ / μήνα με την καλύτερη ποιότητα, τις περισσότερες ευκολίες και χρήση σε iPhone, iPad, Android, Windows Phone, PC, Mac, tablets.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...