Η νέα συλλογή της Carpisa για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013- '14

Γιατί ξεχωρίζει η νέα συλλογή;

Η νέα κολεξιόν Carpisa για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-'14 είναι θηλυκή, φινετσάτη, ρομαντική και πάνω απ' όλα λειτουργική. Με βασικό χαρακτηριστικό τον συνδυασμό χρωμάτων και υλικών, η νέα συλλογή θα συνοδεύσει όλα σου τα look από το πρωί μέχρι το βράδυ.




Απαλά και άκαμπτα υλικά εναλλάσσονται με αδιαφανή αλλά και με μίξεις του σουέντ και με ιδιαίτερα γυαλιστερά υλικά, όπως το κροκό και το νάιλον. Πρακτικές και χαρούμενες τσάντες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, στολισμένες με φιόγκους.



Η φθινοπωρινή συλλογή περιλαμβάνει διαφορετικές σειρές ανάλογα με το βασικό στοιχείο-κλειδί: animal-print σε φυσικούς τόνους και αντιθέσεις, glam-rock με αστέρια σχεδιασμένα ή τυπωμένα σε τσόκα σε συνδυασμό με τρουκς και τη σειρά day-time με προϊόντα για κάθε τύπο γυναίκας.


Τη νέα συλλογή Carpisa συμπληρώνουν η δερμάτινη σειρά από γρανάτη, καστόρι και λείο δέρμα, η σειρά business που χωρίζεται σε casual/ αθλητικά σχέδια με μαλακά υλικά και σε πιο επίσημα σχέδια από άκαμπτα υλικά και στη σειρά καμουφλάζ με νάιλον τυπώματα και μεγάλα φερμουάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...