Ο ψηλότερος πύργος ντόμινο στον κόσμο!

Το παγκόσμιο ρεκόρ για το ψηλότερο επιδαπέδιο πύργο ντόμινο έσπασε ένας πτυχιούχος μηχανικός από το Μπρίστολ, ο οποίος χρειάστηκε πάνω από επτά ώρα για να το κατασκευάσει. Ο Τομ Χολμς έφτιαξε ένα ντόμινο ύψους 5 μέτρων που αποτελείται από 2.688 κομμάτια και είναι ψηλότερο ακόμη και από ένα λονδρέζικο διώροφο λεωφορείο.perierga.gr - Ο ψηλότερος πύργος ντόμινο στον κόσμο!

Είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αρκετούς μήνες νωρίτερα με τη βοήθεια εξελιγμένων ηλεκτρονικών προγραμμάτων. «Εμείς οι μηχανικοί αναζητούμε συνεχώς δημιουργικές λύσεις για την επίλυση προβλημάτων. Έτσι ήταν μεγάλη χαρά για μένα να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές του για να φτιάξω μία τόσο διασκεδαστική κατασκευή, όπως αυτή» είπε ο Τομ Χολμς. Ο ταλαντούχος μηχανικός έχει ήδη μπει στο βιβλίο Γκίνες για την κατασκευή του.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/p1kvM35eioY?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...