Υπογράφει μέχρι το 2018 ο Ρονάλντο

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Ρεάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται εντός της ημέρας να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες στην πρόταση που του έχει κάνει η "βασίλισσα" για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας και την Κυριακή (15/09) αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2018.
Πέρα από τη χρονική επέκταση πάντως, το νέο συμβόλαιο του Ρονάλντο προβλέπει πολύ καλύτερες αποδοχές για τον ίδιο, γεγονός που τον ικανοποιεί μετά την έντονη δυσαρέσκεια που είχε εκφράσει σχετικά την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος διεθνής θα αμείβεται στο εξής με 17 εκ. ευρώ ετησίως, ένα εκατομμύριο παραπάνω από όσα παίρνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα (χωρίς να προβλέπονται τα μπόνους).
Σημειώνεται πως έχει προγραμματιστεί εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνουν το παρών προκειμένου να επισημοποιήσουν το γεγονός.
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...