Παράξενα της φύσης: Τρείς άνθρωποι με ευέλικτες αρθρώσεις



Articular hypermobility ή Hiperlaxitud είναι μια υπερβολικη αυξημένη κινητικότητα των αρθρώσεων. Αυτό είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα, που επηρεάζει περισσότερο από το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πιο ευέλικτες αρθρώσεις και χαλαρες από το φυσιολογικό χωρις να παρουσιάζει συμπτώματα.Σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, το άτομο να μπορεί να λυγίσει το πόδι προς τα εμπρός.

Ella Harper
«Καλούμαι κορίτσι καμήλα επειδή τα γόνατά μου γυρίζουν προς τα πίσω. Μπορώ να περπατήσω καλύτερα και με τα τέσσερα άκρα μου όπως με βλέπετε στην εικόνα. Έχω ταξιδεψει με θιάσους επίδειξης για τα προηγούμενα τέσσερα έτη , αυτό είναι το 1886 και σκοπεύω να εγκαταλείψω την επιχείρηση επίδειξης και να πάω στο σχολείο και να εγκατασταθώ για ένα άλλο επάγγελμα. «(Κείμενο από την κάρτα της Ella Harper)
Ο Martin Monestier, λέει ότι γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη το 1878, ενώ ο Marc Hartzmann απαριθμεί την ημερομηνία γεννήσεώς της το 1873 και πατρίδα της το Hendersonville, Tennessee.

Robert «Βob» Huddleston
Robert «Βob» Huddleston κλήθηκε το αγόρι πόνι, ή το αγόρι βάτραχος. Ανίκανος να περπατήσει κανονικά λόγω των γονάτων του.Ο Bob που περπατoύσε στα τέσσερα χρησιμοπποιούσε ξύλινο υποστήριγμα για να προστατεύσει τα χέρια του. Ταξίδεψε με το τσίρκο Tom Mix and Ted Metz.

Lucy Elvira Jones
Αυτή η ασυνήθιστη νέα γυναίκα προσδιορίζεται ως η Lucy Elvira Jones από τον Daniel Mannix, ο οποίος πιστεύυει ότι γεννήθηκε το 1881.Αυτή και η Ella Harper έχουν προσδιοριστεί αλλού ως «»Miss (or Mrs.) Violet»».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...