Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Τόμας Πρωτόπαππας μετά από σοβαρό τροχαίο


Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαππας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό τροχαίο.
Στις 7:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (17/03) ο 26χρονος ηθοποιός είχε ένα σοβαρό τροχαίο στην έξοδο της Αττικής Οδού "Δουκίσσης Πλακεντίας", όταν με το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα της Αττικής Οδού, σύμφωνα με το Star.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος ηθοποιός, που γνωρίσαμε τόσο από το Mad και το MTV, τόσο και από τη σειρά "Bασιλιάδες" του Mega, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Το πρωί υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Φίλου και συνάδελφοι, συγκλονισμένοι, προσπαθούν να μάθουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.
Να σημειωθεί ότι ο Τόμας Πρωτόπαπας τα ξημερώματα πήγαινε στα γυρίσματα της νέας εκπομπής του Mega Dr Cook που θα συμμετείχε.
Πηγή: Δελτίο Ειδήσεων του Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...