Kim Kardashian: Πρώτα δίαιτα και μετά παιδί



Τώρα που ο Kris Humphries πέρασε δαχτυλίδι στην Kim Kardashian, βρήκε και αυτή κάτι να ασχολείται! Ολόκληρο πρόγραμμα έχει βγάλει η τηλεπερσόνα για το πώς θα κυλίσει ηζωή της από δω και μπρος(τον αρραβωνιαστικό της άραγε τον έχει ρωτήσει;)…
Πρώτη της προτεραιότητα λοιπόν είναι η… δίαιτα! Μπορεί οι άντρες να λατρεύουν τις σέξι καμπύλες της, εκείνη όμως θέλει να αδυνατίσει, γιατί αλλιώς δεν θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας… Μάλιστα, ήδη έχει προσλάβει άνθρωπο, ώστε να τη βοηθήσει.
Μετά το γάμο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα παιδί… Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει γι΄αυτό ο Humphries, αλλά η Kim σκοπεύει να μείνει έγκυος τη χρονιά που μας έρχεται. «Είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά, θέλω να κάνω παιδιά, οπότε γυμνάζομαι για να είμαι σε καλή φόρμα πριν αυτό. Θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες στο τέλος της χρονιάς. Μετά το γάμο», είπε η Kardashian.
Πηγή: Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...